«Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε αποφασίσει να μην συμπεριληφθεί η κα Καϊλή σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Από χθες το επίπεδο αλλάζει, έχουμε ένα μείζον πολιτικό, ηθικό και νομικό πλέον ζήτημα. Ένα ζήτημα αδιαφάνειας, ζήτημα φερόμενης διαφθοράς, ζήτημα πολιτικής ηθικής στο οποίο δεν χωράει ούτε σκιά ούτε καμία ανοχή. Είναι αυτονόητη και αυτόματη η διαγραφή της κας Καιλή , με απόφαση του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη.Καλούμε την κα Καιλή να παραδώσει την έδρα στην παράταξη, με την οποία εξελέγη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος.
«Καμία ανοχή στη διαφθορά, καμία ανοχή στην αδιαφάνεια. Μόνο στο φως και στο προσκήνιο η πολιτική αντιπαράθεση με τα μεγάλα συμφέροντα. Θα είμαστε άτεγκτοι και ανεπιφύλακτοι σε κάθε ανάλογη υπόθεση», πρόσθεσε.
Επίσης, ο κ. Μάντζος επισήμανε ότι «στην περίπτωση της κας Καϊλή δεν υπάρχει predator. Ουδέν κινητό βρέθηκε με απόπειρα ίχνους predator» και έκανε λόγο για «συγκεκριμένες, σημαντικές και αγεφύρωτες αποστάσεις και διαφοροποιήσεις της Εύας Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, τις θέσεις και τις αξίες που αυτό εκφράζει».
Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο.
(Skai – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο γιος του τελευταίου σάχη δήλωσε -ξανά- έτοιμος να ηγηθεί της μετάβασης στο Ιράν
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Σφοδρή αντιπαράθεση ΗΠΑ – Ιράν με αιχμές περί διεθνούς δικαίου
- Ίσως το πιο γρήγορο νοκ-άουτ που έχετε δει ποτέ σε ρινγκ! ΒΙΝΤΕΟ
- Νέο σφυροκόπημα στην «καρδιά» της Τεχεράνης – «Θα βομβαρδίζουμε για όσο χρειαστεί», vid
- Επίθεση στο Ιράν: Έκτακτη συνεδρίαση του Διεθνή Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας μετά από αίτημα της Ρωσίας
- Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ αναβάλλει το ταξίδι του στο Ισραήλ λόγω του πολέμου
- Η Ταϊλάνδη ετοιμάζεται για την εσπευσμένη απομάκρυνση των υπηκόων της από τη Μέση Ανατολή
- Τα βασικά σενάρια για τις αυξήσεις στους μισθούς από τον ερχόμενο Απρίλιο
- Σοκαρισμένο το διαδίκτυο με την εξαιρετικά αδύνατη σιλουέτα της Kelly Osbourne, vid
- Μητσοτάκης: Παρακολουθούμε με ανησυχία τις εξελίξεις στο Ιράν, η περαιτέρω κλιμάκωση πρέπει να αποφευχθεί









