• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παππάς: Η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται αμφισβήτησης

Παππάς: Η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται αμφισβήτησης

«Η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται αμφισβήτησης», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε δηλώσεις του από την Αλεξανδρούπολη.

«Είμαστε μία εβδομάδα σχεδόν πριν την κάλπη και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει αναπτύξει μια δυναμική, η οποία έχει αγκαλιαστεί από τον ελληνικό λαό οπουδήποτε και αν εμφανίζεται ο πρωθυπουργός για δημόσιες ομιλίες. Το πολιτικό κλίμα για την παράταξή μας βελτιώνεται ραγδαία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

«Κάποιοι, από εκεί που μιλούσαν για διαφορές των 20, των 15, των 12, των 8 μονάδων, τώρα αρχίζουν και διασπείρουν ανοησίες περί νοθείας. Επειδή δεν βρισκόμαστε στο 1961 για να ψηφίζουν και τα δέντρα και επειδή η ευρωπαϊκή κάλπη δεν είναι εσωκομματική κάλπη της ΝΔ, όπου κατήγγειλαν ο ένας τον άλλο υποψήφιο για νοθεία και παραβιάσεις των κανόνων, να είναι βέβαιοι ότι η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται αμφισβήτησης», σημείωσε ο υπουργός.

«Τα μαντάτα έχουν έρθει και σ’ αυτούς όπως έρχονται και σε εμάς, η δυναμική που αναπτύσσει το πλατύ σχήμα το οποίο έχουμε συγκροτήσει, είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον, για τη συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης της Αριστεράς, η οποία θα εγγυηθεί την αριστερή μακροχρόνια διακυβέρνηση», πρόσθεσε ο κ. Παππάς.

«Δημιουργήσαμε 400.000 νέες θέσεις εργασίας, στόχος είναι να το επαναλάβουμε»

Στόχος, όπως είπε ο κ. Παππάς, είναι η επανάκτηση των χαμένων κατά τη διάρκεια της κρίσης, θέσεων εργασίας. «Την πρώτη τετραετία καταφέραμε και δημιουργήσαμε 400.000 νέες θέσεις εργασίας. Ο στόχος για την επόμενη είναι να το επαναλάβουμε. Η Ελλάδα αυτό χρειάζεται, χάσαμε στην κρίση ένα εκατομμύριο δουλειές , υπάρχει τρόπος να τις κερδίσουμε ξανά. Και ο τρόπος αυτός είναι η αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ερωτηθείς για τη δέσμη των θετικών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση, ο κ. Παππάς υπογράμμισε πως αφορά «μέτρα για τους πολλούς» και εξήγησε: «Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα λάβουν τη 13η σύνταξη. Είναι πολλά τα καταστήματα, τα μαγαζιά τα οποία επωφελούνται από τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, στο ρεύμα, στα τρόφιμα. Όλα τα νοικοκυριά θα επωφεληθούν από τις μειώσεις των τιμών. Κι έρχονται κι άλλα, τα επιδόματα ενοικίου, τα επιδόματα παιδιών».

Πρόκειται, όπως ανέφερε ο κ. Παππάς, «για την ανάπτυξη ενός πλέγματος θετικών μέτρων, το οποίο έχει και την κοινωνική ευαισθησία και την ισορροπία, τέτοια που μπορεί να εγγυηθεί τη συνέχιση της πορείας της δίκαιης ανάπτυξης».

Σημειώνεται ότι ο κ. Παππάς αυτή την ώρα έχει συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη.

photo:eurokinissi