Παπαστεργίου: Η Ελλάδα προσχώρησε ως πλήρες μέλος στον Digital Cooperation Organization

Στον Digital Cooperation Organization, που είναι αφιερωμένος στην επιίτευξη και στην ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας προσχώρησε η Ελλάδα, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου.

«Η Ελλάδα προσχώρησε ως πλήρες μέλος στον Digital Cooperation Organization, με στόχο να συμβάλλει ενεργά στην προώθηση των περιφερειακών πολιτικών στον ψηφιακό τομέα» ανέφερε χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μέλος της κυβέρνησης που βρίσκεται στο Μπαχρέιν.

Όπως τονίζει: «Με έντονα ανθρωποκεντρική προσέγγιση και την αντίληψη ότι η τεχνολογία πρέπει να είναι συμπεριληπτική και να υπηρετεί την ευημερία των πολιτών και των κοινωνιών ευρύτερα, θα εργαστούμε αναλαμβάνοντας στρατηγικές πρωτοβουλίες και υιοθετώντας συνεκτικές πολιτικές που θα ενδυναμώνουν την καινοτομία, την ψηφιακή συμπερίληψη και την αποτελεσματική διακυβέρνηση. Πυλώνες που θα προωθήσουμε ενεργά μέσα από αυτήν τη συνεργασία». Να σημειώσουμε ότι το DCO είναι ο μόνος αποκλειστικός πολυμερής οργανισμός, ο οποίος προάγει την συνεργασία σε ολόκληρη την παγκόσμια ψηφιακή οικονομία.

Eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί