• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παπαχριστόπουλος-ΑΝΕΛ: Η άποψή μου σταθερή – Ψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Παπαχριστόπουλος-ΑΝΕΛ: Η άποψή μου σταθερή – Ψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σχετικά με τις νέες δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ τοποθετήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

 

«Η άποψη μου είναι σταθερή και δεν αλλάζει με τίποτα ακόμη και μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Ζάεφ, που κατά τη γνώμη μου είναι προεκλογικές γιατί θέλει να πάρει την πλειοψηφία», σημείωσε μιλώντας στον Realfm ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Είναι μια ιστορική συμφωνία που πρέπει να περάσει και να τελειώσει. Η επιλογή της αδράνειας έχει στοιχίσει πολύ ακριβά», τόνισε επιπροσθέτως ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Όσαν αφορά το ενδεχόμενο η χώρα να οδεύει προς εκλογές, ο κ. Παπαχριστόπουλος έκανε λόγο για ευσεβείς πόθους κάποιων που έχουν μεγάλα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη. «Δεν θα γίνει η χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους και ξέρω γιατί είναι διακαής πόθος για κάποιους να γίνουν γρηγορότερα εκλογές».

Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη ο οποίος κάλεσε τον Πρωθυπουργό να αναπέμψει τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας:

«Η δικιά μου η θέση είναι σταθερή, δεν ρίχνω την κυβέρνηση και επειδή είναι κομβική η διαφωνία, την ημέρα που ψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών και την υπερψηφίζω, παραδίδω και την έδρα μου. Η θέση μου είναι σταθερή, δεν την άλλαξα ποτέ, την έχω εδώ και ένα χρόνο».

(Kathimerini)