Πάνω από 1.300.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τη χθεσινή συνέντευξη Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Alpha στο Μέγαρο Μαξίμου, χθες, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου,

σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η οποία παρουσιάστηκε στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Alpha. Τη συνέντευξη παρακολούθησαν 1.333.000 τηλεθεατές, έστω και για 1 λεπτό.

H πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο κ.Μητσοτάκης αφορούσε την κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Όπως είπε, πιστεύει ότι είναι υποψηφιότητα που συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία. Ο κ.Μητσοτάκης απέκρουσε την κριτική που είχε δεχθεί νωρίτερα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι άργησε να ανακοινώσει την επιλογή του, λέγοντας ότι το έκανε νωρίτερα από ό,τι είχε υποχρέωση, απάντησε ότι ο κ.Προκόπης Παυλόπουλος ήταν ένας καλός πρόεδρος.

«Είχα αιτιολογήσει την επιλογή μου να μην τον ψηφίσω το 2015. Το 2020 δεν είναι το 2015 και δεν είμαι στην ίδια θέση.

Είμαι πρωθυπουργός. Τον σέβομαι και τον τιμώ, ήταν καλός πρόεδρος, σταθμίζοντας στα δεδομένα επέλεξα την κυρία Σακελλαροπούλου. Δεν επέλεξα γιατί είναι γυναίκα, αλλά και γιατί ήταν γυναίκα. Δεν είναι μόνο αυτό. Κάθε κορίτσι μπορεί να λέει γιατί “όχι και γω”.

Ο κ.Μητσοτάκης επισήμανε ότι η κυρία Σακελλαροπούλου είναι ένας πολίτης του κόσμου που μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα στο εξωτερικό.

(protothema – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί