«Ο συνάδελφος ξέφυγε. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Και ο ίδιος ο ασθενής να μην έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να τα πει ο γιατρός αυτά» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη μετά την ανάρτηση Πολάκη στην οποία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυπτε το αντιικό φάρμακο που χορηγήθηκε στην Σία Αναγνωστοπούλου και τον σύζυγό της όταν νόσησαν το 2022 με κορωνοϊό.
«Νομίζω ότι το κατάλαβε και αυτός ότι έχει ξεφύγει. Δεν μπορούν να εκτίθενται άτομα είτε πέρασαν είτε δεν πέρασαν covid. Αυτό το λάθος δεν έπρεπε να γίνει για έναν παραπάνω λόγο γιατί ήταν αναπληρωτής υπουργός. Ξέρει ότι αυτά δεν μπορούμε να τα συζητάμε και να τα εκθέτουμε» συνέχισε η Ματίνα Παγώνη.
«Νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι ξέφυγε γιατί αυτό δεν κάνει καλό ούτε στους ασθενείς, ούτε στους υπουργούς» πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι έχουν γίνει αποδέκτες μηνυμάτων στα οποία φαίνεται να έχει «περάσει» από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη η εικόνα «μην δώσετε το φάρμακο στην Σία επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ και μεσολάβησε ο Πολάκης».
«Ο κόσμος καταλαβαίνει λάθος πράγματα έτσι. Ποιος γιατρός θα κινδύνευε να κάνει λίστα;» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.
Παγώνη για Πολάκη: Ξέφυγε ο συνάδελφος – Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται με τίποταhttps://t.co/VO8Y18mUkx pic.twitter.com/4L7FgtihGe
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) November 20, 2023
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση Πολάκη για την οποία “εξερράγη” η Παγώνη:
(protothema – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η «τέλεια καταιγίδα» που προκάλεσε το τεράστιο μπλακ άουτ στην Ιβηρική το 2025
- Νέο χτύπημα στην κτηνοτροφία: Μετά τη Λέσβο, συναγερμός και στη Θεσσαλονίκη με τον αφθώδη πυρετό
- ΥΠΕΞ: Επέστρεψαν με ασφάλεια πάνω από 2.000 ‘Ελληνες από την εμπόλεμη ζώνη
- Μακρόν: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε τάνκερ Deyna
- Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους
- Γαλλία-Δημοτικές εκλογές: 2ος γύρος τεστ έναν χρόνο πριν από τις προεδρικές εκλογές.
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,3% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιανουάριο
- Επιστήμονες δημιούργησαν τον πρώτο οισοφάγο σε εργαστήριο
- Το Κρεμλίνο κουνάει το «μαντήλι»: Η Ρωσία θα κάνει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα συμφέροντά της
- Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον Π. Ψωμιάδη για τα «45άρια» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης









