Π. Καμμένος: «Με θυσίες του ελληνικού λαού η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια»

«Η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από την εποχή των μνημονίων. Μια εποχή παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, μια περίοδο που ο ελληνικός λαός πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά, καθώς νέα παιδιά έφυγαν στο εξωτερικό, οικογένειες πτώχευσαν και εταιρείες έκλεισαν» υποστήριξε, από τη Λάρνακα της Κύπρου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντας, εν αναμονή της απόφασης του Eurogroup, ως «ιδιαίτερη» τη σημερινή μέρα για την Ελλάδα.

 

Μετά τις συνομιλίες με τον κύπριο ομόλογό του, Σάββα Αγγελίδη, ο έλληνας υπουργός σημείωσε ότι η αναμενόμενη έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια «θα δώσει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε πολύ καλύτερα και όσον αφορά την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων».

Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς, όπως τόνισε, «παρά τη συνεχή μείωση των αποδοχών τους και την περικοπή του προϋπολογισμού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, χάρη στο υψηλό ηθικό, τον επαγγελματισμό και την πίστη τους στην πατρίδα, κράτησαν όρθια τη δύναμη αποτροπής του έθνους μας».

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...