Ομόφυλα ζευγάρια: Ανησυχία στο Μαξίμου, δεκάδες «αντιρρησίες» βουλευτές! vid

Όλα δείχνουν πως το νομοσχέδιο θα περάσει με τη βοήθεια άλλων κομμάτων!

Αρχίζει…«φροντιστήρια» από την ερχόμενη εβδομάδα το Μαξίμου προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τη ρύθμιση με τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κι αυτό γιατί δεκάδες φαίνονται να είναι οι βουλευτές από το κυβερνητικό στρατόπεδο που είτε θα καταψηφίσουν το επίμαχο νομοσχέδιο είτε θα απέχουν.

Πηγές του Μαξίμου, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, προσδιόρισαν εκείνους που θα πουν «όχι» σε περίπου 20, ενώ περισσότεροι είναι εκείνοι που σκέφτονται σήμερα την αποχή.

Από Δευτέρα πάντως θα ξεκινήσει εκστρατεία…πειθούς των «ανταρτών» βουλευτών με ενημέρωσή τους από τον εισηγητή του νομοσχεδίου Άκη Σκέρτσο.

Μάλιστα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, αντέδρασε έντονα λέγοντας πως «είναι προσβλητικό να ενημερωθεί από έναν Υπουργό», ενώ παράλληλα ζήτησε να συγκληθεί η Κ.Ο. του κόμματος υπό τον πρωθυπουργό.

Όλοι πλέον περιμένουν να έρθει το νομοσχέδιο και να δουν επ’ακριβώς τι αναφέρει για τους γάμους και τις τεκνοθεσίες.

Όπως μεταδίδεται, το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου το ν/σ θα έχει παρουσιαστεί στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, κάποια εκ των οποίων έχουν επίσης κάνει γνωστές τις αντιρρήσεις τους:

Eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί