Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, με συντριπτική πλειοψηφία και με 262 θετικές ψήφους, η τροπολογία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, για τους «εργάτες γης», μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα:
Ψήφισαν συνολικά 295 βουλευτές.
Ναι ψήφισαν 262 βουλευτές, έναντι 32 που ψήφισαν Όχι και ενός που δήλωσε «παρών»,
Την τροπολογία καταψήφισαν τα τρία κόμματα, Ελληνική Λύση, «Σπαρτιάτες» και «Νίκη» καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ «παρών» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Αρετή Παπαϊωάννου.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μιχαηλίδης και οι τρεις βουλευτές από το κόμμα «Σπαρτιάτες», Γιώργος Ασπιώτης, Μιχάλης Γαυγιωτάκης και Πέτρος Δημητριάδης.
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας και ερωτώμενος από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την τροπολογία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ότι είχα χρέος να πω το είπα και όποιος ήθελε να καταλάβει κατάλαβε».
ΑΠΕΜΠΕ – intime photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραηλινές Ε.Δ.: Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη είναι εντός εμβέλειας των ιρανικών πυραύλων
- Σύλληψη πασίγνωστου γκαλερίστα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις κατασχέσεις έργων τέχνης
- Τραμπ για πρώην διευθυντή του FBI: «Χαίρομαι που πέθανες»
- Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι έχει “μειώσει” την ιρανική απειλή στο Στενό του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τις απολυμάνσεις στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού
- Φτιάξτε τέλειο αυγό ποσέ με μια κατσαρόλα! Το viral βίντεο του TikTok
- «Βρέχει» ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Χτυπήθηκε πόλη με πυρηνικές εγκαταστάσεις – Vid
- Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μιλάει κανένα δυτικό ΜΜΕ – Vid
- Η τάση στα ραντεβού που οι γυναίκες λένε ότι οι άντρες τις εγκαταλείπουν…στην ερημιά! vid
- Οι Ιρανοί χτύπησαν αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και ΗΑΕ









