Αντιδράσεις κατάφερε να προκαλέσει για ακόμα μία φορά ο Άρης Πορτοσάλτε με το σχόλιο που έκανε το πρωί της Παρασκευής!
Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα μέτρα που ανακοίνωσε στο διάγγελμά του χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξειδικεύτηκαν από τους αρμόδιους υπουργούς.
Σε κάποια στιγμή ο Δημήτρης Οικονόμου τον ρώτησε αν αυτές οι επιδοτήσεις θα φανούν στην αγορά με μειώσεις των τιμών, με τον Άρη Πορτοσάλτε να υιοθετεί μεν το «Μαζί τα φάγαμε», αναφορικά με τα 43 δισ. που δανείστηκε πέρυσι η Ελλάδα, αλλά πολλούς να αναρωτιούνται: «ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ;;;».
«Να μειώσει; Μακάρι, να πάμε να ανάψουμε κανένα κερί. Δεν είμαστε σε φάση ως κοινωνία να μειώσουμε. Τουλάχιστον να μην πάμε παραπάνω. Θέλω να θυμίσω κάτι που συνέβη πριν από ένα χρόνο. 43 δισ. δανείστηκε η Ελλάδα για την πανδημία. Όλοι μας δανειστήκαμε 43 δισ. και αυτοενισχυθήκαμε και αυτό, συγγνώμη που θα το πω ωμά, φαίνεται. Δηλαδή θέλω να πω, πως είναι αυτό που λένε “έχουμε καλή ατμόσφαιρα στα παρασκήνια και αυτό φαίνεται στην σκηνή”. Τα 43 δισ. δεν κρύβονται, όσο και αν έχουν στοκαριστεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν κρύβονται. Και ξαναγυρίζουμε πάλι σε αυτό που είχε πει ο Πάγκαλος. Όλοι μαζί τα καταναλώνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυβερνητικά στελέχη για τις σημερινές αναφορές του Κώστα Καραμανλή
- Παρέμβαση Καραμανλή: Τι δήλωσε για θεσμούς και Δικαιοσύνη
- Γλυφάδα: Το διαδραστικό σιντριβάνι στην Τερψιθέα εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους – Δείτε εικόνες
- Ό,τι έκαναν στην Ελλάδα τα «λούζονται» και άλλοι! Σε κρίσιμο σημείο η Γαλλία και όχι μόνο
- Η άσκηση Green Bridge 2025 πραγματοποιήθηκε στον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας και της Ελλάδας
- N. Κακλαμάνης στην εκδήλωση προς τιμήν της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη: «Σύμβολο ισότητας, έφερε ηχηρή επανάσταση…»
- Απάτη “μαμούθ” σε βάρος του ΕΦΚΑ μέσω εταιρειών ρούχων: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ η ζημιά – 6 συλλήψεις, vid
- Σε διακοπές ρεύματος στην Ουκρανία αναγκάζεται το Κίεβο
- Άναυδη οικογένεια στο Τέξας! Έπεσε στο αγρόκτημά τους τεράστιος εξοπλισμός της NASA, vid
- ΝΑΤΟ: Το Βίλνιους ξεπερνά το όριο του 5% του ΑΕΠ για την άμυνα – Πού οδηγούνται τα κράτη του Βορρά;