ΟΛΑ μαζί τα φάγαμε;;; ΣΑΛΟΣ με την δήλωση Πορτοσάλτε για τα 43 δις που δανείστηκε η Ελλάδα για την «πανδημία», vid

Δείτε...

Αντιδράσεις κατάφερε να προκαλέσει για ακόμα μία φορά ο Άρης Πορτοσάλτε με το σχόλιο που έκανε το πρωί της Παρασκευής!

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα μέτρα που ανακοίνωσε στο διάγγελμά του χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξειδικεύτηκαν από τους αρμόδιους υπουργούς.

Σε κάποια στιγμή ο Δημήτρης Οικονόμου τον ρώτησε αν αυτές οι επιδοτήσεις θα φανούν στην αγορά με μειώσεις των τιμών, με τον Άρη Πορτοσάλτε να υιοθετεί μεν το «Μαζί τα φάγαμε», αναφορικά με τα 43 δισ. που δανείστηκε πέρυσι η Ελλάδα, αλλά πολλούς να αναρωτιούνται: «ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ;;;».

«Να μειώσει; Μακάρι, να πάμε να ανάψουμε κανένα κερί. Δεν είμαστε σε φάση ως κοινωνία να μειώσουμε. Τουλάχιστον να μην πάμε παραπάνω. Θέλω να θυμίσω κάτι που συνέβη πριν από ένα χρόνο. 43 δισ. δανείστηκε η Ελλάδα για την πανδημία. Όλοι μας δανειστήκαμε 43 δισ. και αυτοενισχυθήκαμε και αυτό, συγγνώμη που θα το πω ωμά, φαίνεται. Δηλαδή θέλω να πω, πως είναι αυτό που λένε “έχουμε καλή ατμόσφαιρα στα παρασκήνια και αυτό φαίνεται στην σκηνή”. Τα 43 δισ. δεν κρύβονται, όσο και αν έχουν στοκαριστεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν κρύβονται. Και ξαναγυρίζουμε πάλι σε αυτό που είχε πει ο Πάγκαλος. Όλοι μαζί τα καταναλώνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί