Οι επιλογές που έχει η κυβέρνηση, αυτή την στιγμή!

Κατά κοινή ομολογία, οι πολίτες πλέον δεν βλέπουν με «καλό μάτι» την συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Οι λάθος πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, σε πολλά θέματα που επηρεάζουν άμεσα τους πολίτες, έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση ασφυκτική (για την κυβέρνηση).

Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πίσω από την ΝΔ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, η οποία πιάνει διψήφια ποσοστά. Σαν να μην έφτανε αυτό, η υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, αναστάτωσε την κοινωνία, η οποία πλέον έχει γυρίσει την πλάτη της στα δύο κόμματα που αυτή την στιγμή κρατούν «δεμένη» την κυβέρνηση. (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ)

Το Μαξίμου αυτή την στιγμή, δεν έχει πολλές επιλογές στο τραπέζι και το μόνο που μπορεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι να προσπαθήσει να διατηρήσει έστω και λίγες δυνάμεις. Αυτό δεν θα γίνει αν τελικά περικοπούν οι συντάξεις.

Ο Πρωθυπουργός θα έχει μια τελευταία ευκαιρία, στην ΔΕΘ

Ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες, ότι τα πράγματα αλλάζουν για την χώρα, με την έξοδο από τα Μνημόνια. Η έξοδος από τα Μνημόνια, αδιαμφισβήτητα είναι το ισχυρό χαρτί του κ.Τσίπρα.

Επίσης είναι βέβαιο ότι θα δηλώσει ότι τα ψηφισμένα μέτρα για τις περικοπές στις συντάξεις δεν θα εφαρμοστούν ή στην χειρότερη περίπτωση θα υποστηρίξει ότι θα υπάρξουν αντίμετρα (αν τελικά εφαρμοστούν οι περικοπές).

Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα εξαντλήσουν την τετραετία, διότι αν το κάνουν, το εκλογικό κόστος θα είναι μη διαχειρίσιμο.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu