Η κα. Ζαχαράκη τόνισε ότι «ο κόσμος, πλέον, έχει κουραστεί -η αλήθεια είναι- μετά από πολλαπλά σενάρια, τα οποία εναλλάσσονται. Γιατί, θυμίζω ότι πήγαμε από την προοδευτική διακυβέρνηση, στην κυβέρνηση ηττημένων, στην κυβέρνηση τώρα ειδικού σκοπού, περάσαμε και από την κυβέρνηση ανοχής, γιατί έπρεπε να συμπληρωθεί το καρέ.
Και πραγματικά αναρωτιέμαι αυτοί, οι οποίοι παρακολουθούν τις τελευταίες ημέρες, γιατί θέλουν να έχουν μια άποψη προσωπική για το μέλλον τους και δεν πρέπει να παίζουμε με αυτό, τι λένε.
Πως μπορούν να εμπιστευθούν μια κατάσταση, η οποία έχει τόσο επαμφοτερίζουσα στάση; Και εδώ επαναλαμβάνω δεν μιλάμε για ένα στοίχημα προσωπικών επιδιώξεων και βλέψεων, αλλά μιλάμε για τη ζωή μας. Άρα, οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν άλλο ούτε τα λογοπαίγνια ούτε τα πολιτικά παιχνίδια».
(απεμπε photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στην Κίνα: Πάνω από 1.000 τσιμπήματα σφήκας σκότωσαν δύο παιδιά
- Στην Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος
- H τουαλέτα “θαύμα” μιας Ρωσίδας γιαγιάς! Όταν τα φαινόμενα απατούν, vid
- Κορυδαλλός: Σοκαριστική επίθεση σε 26χρονη – Οδηγός μηχανής τη γρονθοκόπησε για να της πάρει το πορτοφόλι
- Γερμανία: Ισόβια στον Αφγανό δολοφόνο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αστυνομικό
- Κ. Χατζηδάκης: Ενισχύουμε το εισόδημα των Ελλήνων με συγκεκριμένα μέτρα
- Πικρό αλλά αληθινό: Έτσι παρομοιάζουν τις ευρωπαϊκές οικονομίες, video
- Ο viral σκύλος που τελικά δεν είναι τυφλός αλλά αγνοεί τους πάντες από επιλογή!
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε η μία από τις δύο σορούς που ανασύρθηκαν από τον Θερμαϊκό
Κύρια Θέματα

















