Ο Β. Κικίλιας επισκέφτηκε τους δημοσιογράφους του «Φιλελεύθερου» στο ΑΤ Εξαρχείων

Τους δημοσιογράφους της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων

και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα μετά τη μήνυμα του Πάνου Καμμένου, επισκέφτηκε αργά το απόγευμα ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Ο Κ. Κικίλιας συνομίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε για το τι έχει συμβεί.

Στις εισαγγελικές αρχές αναμένεται να οδηγηθούν αύριο τα στελέχη της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα θα περάσουν το βράδυ τους στο ΑΤ Εξαρχείων.

Οι τρεις δημοσιογράφοι – ο εκδότης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» Αθανάσιος Μαυρίδης, ο διευθυντής της εφημερίδας Παναγιώτης Λάμψιας και η αρχισυντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού, εμφανίστηκαν αυτοβούλως σήμερα πρώτα στη ΓΑΔΑ και μετά στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Οι τρεις δημοσιογράφοι είχαν λάβει γνώση της μήνυσης που είχε καταθέσει σε βάρος τους ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας. Μάλιστα, ο κ. Καμμένος ζητούσε να ενεργοποιηθεί και η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των δημοσιογράφων.

Η Κυβέρνηση, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης, κάλυψε πλήρως τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο για την μήνυση σε βάρος των δημοσιογράφων, μετά από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σχετικά με τη κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια αλλά και συνολικά στον τρόπο διαχείρισης των ευρωπαϊκών και άλλων πόρων, που σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου, αγγίζουν τα 1,6 δισ. ευρώ.

Κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης ανέφεραν ότι «η αυτόφωρη διαδικασία ισχύει για όλους τους πολίτες».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu