«Ο Τσίπρας δίνει προεκλογικό επίδομα, όχι 13η σύνταξη»

Ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας ότι θα υποστεί συντριβή σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν την 26η Μαΐου, αναγκάστηκε να αντιγράψει ορισμένες προτάσεις του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ για φοροελαφρυνσεις.

Ένα κοστολογημένο πρόγραμμα που η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης είχε εξαγγείλει ήδη από το 2016, το οποίο τότε ήταν για τον κ. Τσίπρα αντιλαϊκό σημειώνει ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ.
ADVERTISING

Οσον αφορά την 13η σύνταξη τονίζει οτι πρόκειται για ένα ακόμη προεκλογικό επίδομα που σκοπό έχει να εξαγοράσει συνειδήσεις. Και προθέτει πως το μόνο που στην πραγματικότητα κάνει ο κ. Τσίπρας, αρνούμενος να ψηφίσει την τροπολογία της ΝΔ για κατάργηση του αφορολογήτου από το 2020, που ο ίδιος νομοθέτησε, είναι να πάρει πίσω μια ολόκληρη σύνταξη από τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλάει και για την κοντρα των δυο μονομάχων στη Βουλή. ” Ψήφος εμπιστοσύνης σε αυτήν την κυβέρνηση – κουρελού είναι ψήφος εμπιστοσύνης στον κυνισμό και την ηθική εξαχρείωση, είναι ψήφος εμπιστοσύνης στον Παύλο Πολάκη και ό, τι αυτός εκπροσωπεί ” τονίζει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο στενος συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ αναδεικνύει και το κεντρικό μήνυμα της της ευρωκάλπης. ” Οι Έλληνες λένε ως εδώ με το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αντέχουν άλλο τα ψέματα, την βαριά υπερφορολόγηση, τους αποτυχημένους πειραματισμούς και την αλαζονεία. Λένε «ως εδώ» για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών που πρόδωσε και προσέβαλε τα πατριωτικά αισθήματα του λαού μας. Το αποτέλεσμα της 26ης Μάιου θα είναι ένα σάλπισμα πολιτικής αλλαγής και θα ξαναγεννηθεί η πραγματική ελπίδα σε αυτόν τον τόπο. Η ΝΔ σήμερα εκπροσωπεί τη μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων. Θα την ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι του μέτρου και της κοινής λογικής, που θέλουν ενότητα, που θέλουν να βάλουν τέλος στον εφιάλτη του διχασμού, του μίσους και της αποτυχίας ” αναφέρει.

Ακόμα υποστηρίζει οτι ο πρωθυπουργός δεν εχει κανενα απολύτως ηθικό πλεονέκτημα. Ως καλός ηθοποιός, παρίστανε τον ” κληρονόμο ” του ” ηθικού πλεονεκτήματος ” της Αριστεράς, αλλά το διέλυσε στο Μάτι και τη Μόρια περιφρονώντας την ανθρώπινη ζωή και το αποτέλειωσε με τα σκάνδαλα της κυβέρνησης του. Και προσθέτει οτι οι διακοπές του Πρωθυπουργού με το πολυτελές σκάφος της κας. Παναγοπούλου θα γίνουν σύμβολο υποκρισίας και προκλητικής συμπεριφοράς. Διότι ο κ. Τσίπρας έκανε καριέρα καταφερόμενος κατά των ελίτ. Και τώρα όχι μόνο ανακηρύσσει μέλη της ελίτ υποψήφιους ευρωβουλευτές, όχι μόνο τους διορίζει ειδικούς συμβούλους, πρέσβεις εκ προσωπικοτήτων και τους καθιστά «αθάνατους», αλλά κάνει και διακοπές στα σκάφη τους.

Όσο για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαίου ο Τακης Θεοδωρικάκος υποστηρίζει οτι ο στόχος είναι μια βαριά ήττα για τον κύριο Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική τους και η πρώτη θέση, η νίκη και η καθοριστική ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Με δυο λόγια, επιδιώκουμε ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα που θα ξεδιαλύνει προς πάσα κατεύθυνση ότι ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής.

ΦΩΤΟ: eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •