Ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει από τον ΠΑΟΚ να καταδικάσει τα χθεσινά επεισόδια στη ΔΕΘ

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου καταφέρεται εμμέσως κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ για το Μακεδονικό, ενώ κάνει λόγο και για ακροδεξιές ομάδες που πρωταγωνίστησαν στα θλιβερά επεισόδια.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή συλλογικότητα, δεν θα πάρει άδεια από τις κάθε λογής ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες για να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τη συμφωνία με την FYROM ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα.

Τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, δεν εκφράζουν ούτε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ούτε κανέναν δημοκρατικό πολίτη, ούτε κανέναν υγιή φίλαθλο ομάδας.

Περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει αυτές τις άθλιες ενέργειες που γίνονται εξ ονόματος συνδέσμου του ιστορικού συλλόγου του ΠΑΟΚ. Περιμένουμε από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου και από όλα τα πολιτικά κόμματα, να πάρουν έμπρακτα αποστάσεις από τέτοια νοσηρά φαινόμενα για τη δημοκρατία. Και βέβαια, περιμένουμε από τη ΝΔ να αντιληφθεί ότι η σύμπλευση με τις ακροδεξιές λογικές και το περιθώριο, την καθιστά και την ίδια μέρος του».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu