Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται και ο Κασσελάκης τρέχει πάλι στα…τρακτέρ

Στις 7 το απόγευμα, μία ώρα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό, θα ξεκινήσει η δεύτερη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ,

καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης θα πάει πρώτα στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα και μετά θα μεταβεί στην Κουμουνδούρου.

H Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με τα στελέχη του κόμματος να αναμένουν τον Στέφανο Κασσελάκη προκειμένου να συζητηθούν και να επιλυθούν τα ζητήματα που προέκυψαν μετά την πρωτοβουλία Κασσελάκη με το ερωτηματολόγιο και ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει κανονικά στο συνέδριο, αφήνοντας έξω τις «χίμαιρες» και τα «ΙΧ κόμματα».


Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις σημερινές τοποθετήσεις και δηλώσεις τους, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε θέση μάχης και το κλίμα στην Κουμουνδούρου παραμένει εκρηκτικό.


Στη σημερινή συνεδρίαση θα ξεκαθαρίσει αν η εσωκομματική κρίση που ξέσπασε το Σάββατο με την απόφαση Κασσελάκη να δώσει το περίφημο ερωτηματολόγιο προς τα μέλη θα επιδεινωθεί ή αν θα υπάρξει λύση, ακόμα και με την παραπομπή του θέματος στο συνέδριο, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Πέμπτη.

(iefimerida – eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί