• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο πρωθυπουργός, έβαλε τέλος στα προεκλογικά σενάρια. Τι είπε για τον Π.Καμμένο!

Ο πρωθυπουργός, έβαλε τέλος στα προεκλογικά σενάρια. Τι είπε για τον Π.Καμμένο!

Το τελευταίο διάστημα, ακούμε διάφορα για πρόωρες Εθνικές εκλογές και για να είμαστε ειλικρινείς, από την αρχή της θητείας αυτής της κυβέρνησης, ακούμε συνέχεια ότι θα «πέσει» (η κυβέρνηση).

Ταυτόχρονα, είναι γνωστή η διαφωνία που έχει ο Π.Καμμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο Σκοπιανό. Ότι και να έχει ειπωθεί όμως, ίσως δεν έχει σημασία τελικά.

Ο πρωθυπουργός, έβαλε τέλος στα προεκλογικά σενάρια, αλλά ενδεχομένως και στα σενάρια που θέλουν τον Π.Καμμένο να έρχεται σε ρήξη με την κυβέρνηση για το Σκοπιανό.

Αφού πρώτα άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με δημοσιογράφους, έκανε κάποιες δηλώσεις.

Τι είπε για τις εκλογές:

Ψάχνω ημερομηνία τον Οκτώβριο.

Τι είπε για τον Καμμένο και για την στάση που θα κρατήσει στο Σκοπιανό:

Ούτε αυτός ανησυχεί, το έχει πάρει απόφαση.

Ο πρωθυπουργός είπε λίγα και…καλά. Είναι σίγουρος ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο. Επίσης είναι πεπεισμένος ότι ο Πάνος Καμμένος, το…έχει πάρει απόφαση, οπότε δεν θα έρθει σε ρήξη με την κυβέρνηση για το Σκοπιανό;

Τα γεγονότα

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι η μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση. Έχει πολλές δυνάμεις ακόμη. Ο πρωθυπουργός δεν θέλει με τίποτα να τα…παρατήσει.

Έχουν ειπωθεί πολλά και για τον πρωθυπουργό αλλά και για τον Καμμένο, η αλήθεια είναι όμως ότι θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, μέχρι να τελειώσει η θητεία της κυβέρνησης.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!