Ο προεκλογικός μποναμάς, θα πείσει τους πολίτες; (Βίντεο)

Ότι και να γίνει, οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν το αργότερο τον Οκτώβριο του 2019. Παράλληλα, τον Μάιο θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές αλλά και οι ευρωεκλογές. Με λίγα λόγια, σε λίγους μήνες οι πολίτες, θα βρεθούν στις κάλπες.

Με τα παραπάνω δεδομένα στο μυαλό μας, θα πρέπει να δούμε τον προεκλογικό μποναμά της κυβέρνησης.
Η υπόσχεση του πρωθυπουργού. Διαβάστε τι δήλωσε (απόσπασμα):

Το πρώτο θετικό δημοσιονομικό μέτρο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή μετά την 21η Αυγούστου, μετά το τέλος των μνημονίων αφορά στην αποκατάσταση της αδικίας την οποία υπέστησαν άνθρωποι που ασκούν λειτούργημα σε αυτό τον τόπο.

Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, δικαστικοί λειτουργοί, γιατροί, τα σώματα ασφαλείας, οι πυροσβέστες και φυσικά εκείνοι και εκείνες, που διαφυλάττουν καθημερινά την εδαφική ακεραιότητα και υπερασπίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.
Οι άνδρες και οι γυναίκες του Ελληνικού Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δείτε όλες τις δηλώσεις, αναλυτικά:

Η πρώτη αντίδραση:

«Άνθρακες ο θησαυρός». Τη φράση αυτή χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Βασίλης Ροζής, μεταξύ άλλων, στο ΘΕΜΑ 104,6 για να χαρακτηρίσει τα όσα προβλέπονται στην τροπολογία σχετικά με τα αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια που κατατέθηκε στη Βουλή.

«Πρόκειται για μεγάλη κοροϊδία. Τα αναδρομικά είναι μέχρι τον Μάιο του 2016 οπότε τέθηκε σε ισχύ ο νόμος Κατρούγκαλου» πρόσθεσε ο κ. Ροζής

  • 67
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...