Ο Πάνος Καμμένος μας δικαίωσε – Τότε θα «φύγει» από την κυβέρνηση – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωί της Τρίτης έλεγε πως θα ρίξει την κυβέρνηση στην περίπτωση που η συμφωνία για το όνομα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή με 151 ψήφους.

Το βράδυ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 είπε πως θα στηρίξει μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση, τονίζοντας πως «εάν, όταν και εφόσον» έρθει η συμφωνία με 151 ψήφους, θα κάνει αυτό που πρέπει και τον λόγο θα έχει ο ελληνικός λαός. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει «ημερομηνία λήξης τον Σεπτέμβριο του 2019», όπως ανέφερε.

Το ξαναγράφουμε:

Το πρωί της Τρίτης ότι αν έρθει η συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή θα ρίξει την κυβέρνηση.

Λίγες ώρες αργότερα, μετά και την έκταση που έλαβαν οι δηλώσεις του, ανασκεύασε, κάνοντας λόγο για… «εάν, όταν και εφόσον», έρθει και με προϋποθέσεις, θα πρέπει να πάρει θέση ο ελληνικός λαός, ενώ θα στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι το τέλος.

Τουτέστιν, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «ποντάρει» στις διαδικασίες που πρέπει να προηγηθούν στα Σκόπια για την κύρωση της συμφωνίας, οι οποίες εκτιμά ο ίδιος, ότι θα διαρκέσουν πάνω από δύο χρόνια, μετά, δηλαδή, την ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης στην οποία μετέχει.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σας γράψαμε χθες, μετά την ανακοίνωση του Πάνου Καμμένου περί «ανατροπής της κυβέρνησης», οι ΑΝΕΛ κερδίζουν απλά χρόνο, προσπαθούν να μαζέψουν τα σπασμένα κομμάτια τους και να ετοιμαστούν για εκλογές, όποτε αυτές έρθουν.

Μέχρι τέλους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Θυμηθείτε τι γράφαμε χθες: Η αλήθεια για την ανακοίνωση του Π. Καμμένου και η υποστηρικτική παρέμβαση Ραγκούση

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu