«Ζούμε σε μια εποχή που έχει αντικατασταθεί η πολιτική από την επικοινωνία κι αυτό το έκανε ο Μητσοτάκης, αντικατέστησε την πολιτική με την επικοινωνία. Η εντύπωση που υπάρχει στον κόσμο είναι ότι μπορεί ο Κασσελάκης να κερδίσει τον Μητσοτάκη.
Περισσότερο συγκλονίστηκα με το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου. Στον κόσμο υπάρχει μια λατρεία για το άγνωστο, για έναν άφθαρτο. Πώς μπορείς όμως να είσαι άφθαρτος σε μια χώρα σαν την Ελλάδα και να βγεις αβρόχοις ποσίν;.
Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ίδρυσε νέο κόμμα. Ήρθε νέος, λαμπερός και επικοινωνιακός και θα μπορούσε να ιδρύσει νέο κόμμα, αλλά δεν το έκανε. Την θέλει την Αριστερά ή την Κεντροαριστερα; Δεν πρέπει να μάθουμε τι θέλει ο Στέφανος Κασσελάκης;»
Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεπερνάει σε επικοινωνία τον Μητσοτάκη, αλλά δεν τελείωσε το έργο, πρέπει να συζητήσουμε, να πει θέλω να πάω εκεί τη χώρα».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Κ. Γκίλφοϊλ με το μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Το Αμπού Ντάμπι κλείνει εγκατάσταση αερίου μετά την πτώση συντριμμιών πυραύλων που αναχαιτίστηκαν
- Προσφορές και… κουπόνια αναζητούν οι Έλληνες, που περιορίζουν κι άλλο τις αγορές τους
- Η σπάνια πάθηση που αντιμετωπίζει αδέσποτο γατάκι – Το κάνει να μοιάζει με φουσκωμένο μπαλόνι (BINTEO)
- Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Μασκοφόρος άντρας μαχαίρωσε τυχαία μια μητέρα στο δρόμο – ΒΙΝΤΕΟ
- Έγινε ρουτίνα και ο πόλεμος στις μέρες μας, vid
- Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: «Να ανακληθεί η απόφαση της Deutsche Welle σχετικά με την κατάργηση του ελληνικού προγράμματος»
- Αγορά ακινήτων: Το 25% έως 35% των συναλλαγών σε ακίνητα υπερπολυτελείας δεν γίνεται μέσω αγγελιών
- Θα “αναστήσουν” τον Βαλ Κίλμερ για να παίξει σε νέα ταινία!
- Ο Τραμπ απειλεί να «ανατινάξει» το μεγαλύτερο κοίτασμα αερίου του Ιράν μετά τις επιθέσεις στο Κατάρ









