«Πρέπει να καταργηθεί το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και να αντικατασταθεί με ένα υπέρ-κυβερνητικό συμβούλιο», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης, στην έναρξη της συνέντευξης του στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με αφορμή τις συνέπειες της κακοκαιρίας “Elias” στον Βόλο.
Μιλώντας για την σκληρή κριτική που άσκησε σε πρόσωπα που έχουν περιστοιχίσει τον Στέφανο Κασσελάκη και στον ίδιο τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι «δεν είναι δόκιμος ο χαρακτηρισμός για παλιά και νέα στελέχη, εδώ μιλάμε για πολιτικές απόψεις. Δεν είναι μόνο “ζήτημα Κασσελάκη” η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Έπρεπε να υπάρξει απολογισμός σε βάθος, που να έχει το στοιχείο της αυτοκριτικής και αυτό έκανε εμένα και άλλους με την ίδια άποψη, μία ομάδα μειοψηφίας», είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα. Επεσήμανε δε ότι «είναι λάθος να λέμε ότι χάσαμε τις εκλογές γιατί κάποιοι υπονόμευσαν τον Τσίπρα».
Επεσήμανε ότι «η περίπτωση Κασσελάκη δεν είναι κάτι που προετοιμάστηκε τις τελευταίες 20 μέρες. Ο Αποστολάκης μιλάει για διάσπαση, αλλά εγώ θέλω σύνθεση. Συμμετείχαν μερικές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στις εσωκομματικές εκλογές, ικανοποιητικός αριθμός για εμάς, αλλά αυτό δεν είναι μήνυμα επανεκκίνησης».
Ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι «καταπατήθηκε το καταστατικό με την τοποθέτηση της Αυγέρη ως εκπρόσωπου Τύπου του κόμματος. Ποτέ ο Τσίπρας δεν είχε διανοηθεί να κάνει κάτι τέτοιο, χωρίς να ενημερώσει τα όργανα του κόμματος».
«Δε με εκφράζει ο Κασσελάκης ως αρχηγός του κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα σύγχρονο κόμμα της Αριστεράς, σύμφωνα με το τελευταίο συνέδριο. Αύριο, αν αλλάξει αυτό, αλλάζουν και τα δεδομένα», τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Σκουρλέτης: O Κασσελάκης δε με εκφράζει ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑhttps://t.co/QkHuahwNIp pic.twitter.com/OHEfctViwb
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) September 28, 2023
(ant1news – eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















