• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές και απάντησε στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο

Ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές και απάντησε στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο Πρόεδρος της ΝΔ απάντησε στα όσα είπε για την ΝΔ και για τον ίδιο ο κ.Τσίπρας στην την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε. Ο κ.Τσίπρας κατηγόρησε για «εθνικιστική στοφή» την ΝΔ. Δείτε το άρθρο μας (ΕΔΩ)

Η απάντηση του Αρχηγού της ΝΔ

Ο κ. Τσίπρας είναι πλέον πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Προσποιείται ότι δεν άκουσε τον κ. Καμμένο ο οποίος δημοσίως υποστήριξε ότι θα αποσύρει το κόμμα του από την κυβέρνηση όταν φέρει την κύρωση της επιζήμιας συμφωνίας με τα Σκόπια στη Βουλή. Ισχυρίζεται ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ενώ έχει ήδη υπογράψει νέες περικοπές και νέους φόρους. Παριστάνει ότι μάχεται την ακροδεξιά, ενώ συγκυβερνά μαζί της εδώ και τριάμισι χρόνια. Ο τραγέλαφος αυτός πρέπει επιτέλους να τελειώνει.

Τι είπε για την συγκυβέρνηση συνολικά

Κανείς πια δεν τους πιστεύει, ό,τι και να υποσχεθούν. Το πρόβλημα των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου δεν μπορεί να γίνει πρόβλημα της χώρας. Η Ελλάδα δεν αντέχει μία ακόμη περίοδο παρατεταμένης πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας. Οι πολίτες ζητούν ένα αξιόπιστο κυβερνητικό σχέδιο για να γίνει καλύτερη η ζωή τους.

Ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές

Οι εκλογές είναι η μοναδική διέξοδος για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά. Όσο νωρίτερα γίνουν τόσο καλύτερο για την πατρίδα μας.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu