• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Ο Κ.Κυρανάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη: Τι είπε για τεχνητή νοημοσύνη, μεταναστευτικό, Εξάρχεια, οικονομία (Βίντεο)

Ο Κ.Κυρανάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη: Τι είπε για τεχνητή νοημοσύνη, μεταναστευτικό, Εξάρχεια, οικονομία (Βίντεο)

Στο ONE Channel και την Αθηναϊς Νέγκα, μίλησε χθες, 20/10/2019, για μια σειρά θεμάτων, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μεταξύ αυτών ήταν και το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού, οι πρώτες ημέρες διακυβέρνησης ΝΔ, τα Εξάρχεια, η αυτοκριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το 2015, ακόμα και η τεχνητή νοημοσύνη.

Ξεκινώντας από το επίκαιρο θέμα της αυτοκριτικής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως «όλη αυτή η ρητορική είναι ένα τέχνασμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προσπαθεί να περάσει στην κοινωνία ότι εκείνη η εποχή είναι μια κακή παρένθεση που ανήκει στο παρελθόν και τώρα είναι έτοιμοι γιατί έχουν την εμπειρία της διακυβέρνησης».

Όπως εξήγησε, «το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η εμπειρία του αλλά οι ιδέες του που είναι λάθος», ενώ τόνισε ότι το αριστερό κόμμα έχει αλλάξει πολλές φορές απόψεις σε πολλά ζητήματα.

Ο Κ.Κυρανάκης, μίλησε και εναντίον της γραφειοκρατίας. Στόχος της παρούσας κυβέρνησης, είναι σύμφωνα με τον βουλευτή, να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του κόσμου, από τον επενδυτή μέχρι τον απλό πολίτη που θέλει να ζήσει μια κανονικότητα. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως σκοπός είναι ο πολίτης ή ο επενδυτής, «να μην ασχολείται κάθε μέρα με το κράτος ως αντίπαλό του. Ωστόσο χρειάζονται πολλά βήματα και προσήλωση για να γίνει αυτό», δήλωσε.

Σχετικά με τα Εξάρχεια και τις καταλήψεις των κτιρίων της περιοχής, ανέφερε πως η παρούσα κυβέρνηση δείχνει αποφασιστικότητα επί του θέματος, ενώ σημείωσε ότι «για πολλά χρόνια δεν τις άγγιζε κανείς», προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους παρείχε δωρεάν ρεύμα και νερό.

Όσον αφορά τον τομέα της οικονομίας, καταλόγισε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανούσια περικοπή συντάξεων και εισοδημάτων, καθώς και αυξήσεις φόρων, διαμηνύοντας πως δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει νέα λιτότητα. «Είχαμε πολιτική λιτότητας επί ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να κόψουμε ξανά συντάξεις και να αυξήσουμε φόρους» τόνισε.

Εν συνεχεία μίλησε για το φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού ενώ αναφέρθηκε και στην τεχνητή νοημοσύνη.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μεγάλο απόσπασμα της συνέντευξης, ενώ ακολουθεί μαι λίστα με τα περιεχόμενα της σε ενότητες.

01:21 Για το “Δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε” του ΣΥΡΙΖΑ
03:56 Για τις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ
04:41 Για τη μείωση γραφειοκρατίας και φόρων
07:45 Για τις καταλήψεις στα Εξάρχεια
09:04 Για το real estate και τραπεζικός δανεισμός
11:15 Για την επιχειρηματικότητα και την τεχνητή νοημοσύνη
13:48 Για απεργίες και διαδηλώσεις
16:30 Για τον αντικαπνιστικό νόμο
17:38 Για το μεταναστευτικό

(φώτο: Video screenshot)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...