Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην πόλη της Αχαΐας και έλαβε συμμετοχή σε ριάλιτι μαγειρικής.
Τον ρόλο του κριτή είπε να αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έπεσε πάνω στα γυρίσματα του ισραηλινού ράλιτι μαγειρικής «The Best in the World».
Εκεί, ο κ. Παπανδρέου, όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, του δόθηκε «μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσω την πόλη μας και ολόκληρο τον νομό, ως τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας».
«Μια αναπάντεχη συνάντηση στην Μαρίνα της Πάτρας με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής “The Best in the World” που μου ζήτησαν να συμμετάσχω σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής, μαζί με δύο νέα παιδιά από την Πάτρα, την Καλομοίρα και τον Δημήτρη, μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσω την πόλη μας και ολόκληρο τον νομό, ως τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, σε μια μεγάλη αγορά όπως είναι αυτή του Ισραήλ.
Η Αχαΐα, όπως κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτές και να επενδύσουμε στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα».
(Newsbeast – eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιός κυνηγάει αυτές τις γάτες και τρέχουν πανικόβλητες; Άπαιχτο βίντεο!
- Τι δήλωσε ο Ερντογάν πριν από την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ
- Ρωσικοί πύραυλοι Iskander καταστρέφουν συστήματα αεράμυνας του Ουκρανονάτο, vid
- Νέο βίντεο δείχνει ρομπότ να κάνει απίστευτα ρεαλιστικές εκφράσεις προσώπου!
- Κοζάνη: Συνελήφθη 22χρονος για κατοχή ναρκωτικών
- Προϊστορικά έντομα παγιδευμένα σε κεχριμπάρι φωτίζουν την αρχαία ζωή στη Γη: “Μικρά παράθυρα στο παρελθόν”
- Νέα 18ωρη απεργία των ταξί από τις 12 τα ξημερώματα Κυριακής στην Αττική
- Με διάγγελμα Στάρμερ θα αναγνωρίσει η Βρετανία το Παλαιστινιακό κράτος
- Έκλεψαν 40.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Κατερίνη!
- Μήνυμα από το 112 για την πυρκαγιά σε χώρο απορριμμάτων στον Άγιο Νικόλαο: “Μείνετε μέσα”
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΟΛΟΓΑ

ΣΥΜΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΝΕΜΟΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
