Ο ανασχηματισμός….πέρασε σχεδόν απαρατήρητος (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης αν και δεν έμεινε ασχολίαστος από κανένα κόμμα της Αντιπολίτευσης, στην ουσία άφησε παγερά αδιάφορους τους πολίτες. Λίγοι είναι εκείνοι που συζητάνε για το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Το γεγονός αυτό, μας δείχνει ότι η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη της, στην κυβέρνηση. Υπάρχει μια πολύ καλή εξήγηση, για την παγερή αδιαφορία που δείχνει ο κόσμος.

Οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι από τις κινήσεις της κυβέρνησης, κυρίως στα Εθνικά θέματα. Το Σκοπιανό αποτελεί πολύ μεγάλο αγκάθι για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αυτό πλέον, το βλέπουν οι πάντες.

Από την άλλη πλευρά, η Νέα Δημοκρατία σχολίασε πολύ αρνητικά τον ανασχηματισμό. Άλλωστε χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Κ.Μητσοτάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε από τα Γρεβενά:

Ποιος ασχολείται; Νομίζετε ότι οι πολίτες εδώ στα Γρεβενά ασχολούνται με τον ανασχηματισμό του κ. Τσίπρα;

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γενικότερα, δεν άφησε ασχολίαστες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Τι δήλωσε η κ.Σπυράκη για τον ανασχηματισμό:

Η επόμενη ημέρα

Η κυβέρνηση πλέον έχει 13 καινούργια πρόσωπα, τα οποία ήδη έχουν αναλάβει πολύ δύσκολα πόστα, σε μια εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ότι έρχεται δεύτερος, σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Το επιτελείο του Πρωθυπουργού, κάνει όλες τις απαραίτητες διεργασίες, προκειμένου οι πολίτες να πειστούν (από την κυβέρνηση), ότι υπάρχει φως στον ορίζοντα.

  • 19
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...