Νέο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη

Δεν έχουν τέλος τα Συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα.

Αρκετοί πολίτες, διαφωνούν με τις κυβερνητικές επιλογές στο Σκοπιανό. Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μονοψήφια ποσοστά σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, ενώ οι ΑΝΕΛ δεν παίρνουν πάνω από 1,5%.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, οι πορείες για την Μακεδονία πλέον είναι ένα φαινόμενο καθημερινό. Σε αρκετές περιοχές της συμπρωτεύουσας, κάποιες ώρες της ημέρας οι πολίτες βγαίνουν στον δρόμο και φωνάζουν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Το νέο Συλλαλητήριο

Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να παραβρεθούν στο νέο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1/7 στις 19.00 το απόγευμα. Οι πολίτες θα βρεθούν μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την ακύρωση της συμφωνίας της παραχώρησης του όρου “Μακεδονία” στα Σκόπια. Δεν εγκαταλείπουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωση μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στις 1 Ιουλίου και ώρα 7μ.μ. μπροστά από το Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου απ’ όπου θα ξεκινήσει και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με κατάληξη τον Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu