Ολόκληρη η ανάρτηση:
“Έχω δεχτεί με στωικότητα χιλιάδες ακραία ομοφοβικά μηνύματα καθώς και απειλές για τη ζωή μου.
Σήμερα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, συνεχίζοντας τον βρόμικο πόλεμο εναντίον μου, βγήκαν και είπαν ότι “ο Κασσελάκης κυκλοφορεί με τρεις αστυνομικούς!”, αναφερόμενα “σε εύλογες απορίες”.
Play Video
Όλα στο φως πάντα από μένα!
Με το πρώτο έγγραφο που επισυνάπτω, η Γενική Διεύθυνση Επίσημων και Ευπαθών Στόχων έκρινε ότι δικαιούμαι αστυνομική φύλαξη, μέχρι το πέρας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προφανώς λόγω των περιοδειών και δημόσιων εμφανίσεων που ενέχουν αυξημένο κίνδυνο.
Παρότι η αστυνομική συνοδεία ακολουθεί οπουδήποτε τα φυλασσόμενα πρόσωπα με έξοδα του Κράτους, εγώ δεν το δέχθηκα και πλήρωσα ο ίδιος τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του αστυνομικού, γιατί δε θέλω να επιβαρύνω ούτε ένα ευρώ το Δημόσιο. Στο δεύτερο έγγραφο παραθέτω το τιμολόγιο της διαμονής, ενώ τη Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου και το τιμολόγιο των εισιτηρίων.
Τα ΜΜΕ έχουν “εύλογες απορίες” που ένα πρόσωπο το οποίο έχει δεχτεί τόσο έντονο ομοφοβικό μίσος, θα έχει αστυνομική φρουρά για 10 ως 17 μέρες, όσο δηλαδή διαρκεί η προεκλογική περίοδος για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Παραιτούμαι λοιπόν της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να μου διατεθεί. Και στο εξής τα ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη εναντίον μου για να στηρίξουν το σύστημα Μητσοτάκη, θα είναι υπεύθυνα για οτιδήποτε συμβεί σ’ εμένα και την οικογένειά μου”.
Παρέμβαση από ΕΛ.ΑΣ.
To Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση αστυνομικών για την προστασία του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Σχετικά με τη διάθεση αστυνομικών για την προστασία υποψηφίου προέδρου κόμματος, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα.
- Ο συγκεκριμένος υποψήφιος αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του.
- Το αίτημα διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Για τη διαχείριση του αιτήματος και τη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
- Κατόπιν δημόσιας τοποθέτησης για τη μη διάθεση του εν λόγω αστυνομικού προσωπικού η αστυνομική δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί.»
(intime photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι είπε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας
- Οι Ιάπωνες έφτιαξαν την πρώτη ρομποτική οδοντόβουρτσα στον κόσμο – Δείτε βίντεο
- Οι Ρώσοι επιβεβαιώνουν πως στόχος της πρόσφατης απόπειρας επίθεσης ουκρανικών drones ήταν η κατοικία Πούτιν
- Μ.Χαρακόπουλος: Θετικές οι προοπτικές για τη χώρα αν διατηρηθεί η σταθερότητα
- Πού ανέβηκε για να βοηθήσει τον φίλο του που πήγαινε στα τυφλά στην ομίχλη! Απίστευτο βίντεο
- Ελβετία: «Μία από τις χειρότερες τραγωδίες που έχει βιώσει ποτέ η χώρα μας» δηλώνει ο πρόεδρος Παρμελέν
- Ψεύτικος βράχος πέφτει πάνω σε εργαζόμενο της Disney στην παράσταση “Ιντιάνα Τζόουνς”! vid
- Το Άμπου Ντάμπι έσπασε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες με 62 λεπτά πυροτεχνημάτων! vid
- Τι παρέδωσε η Ρωσία στις ΗΠΑ σε σχέση με την απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν
- Στ. Αρναουτάκης: Το 2026 θα ανοίξουμε έναν νέο κύκλο δημιουργίας και ανάπτυξης για την Κρήτη









