Νέα παραίτηση στελέχους των ΑΝΕΛ αυτή τη φορά στη Θεσσαλία

Την παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, πολιτευτής του κόμματος στη Μαγνησία.

 

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησής του:

Όταν το 2012 ιδρύθηκαν οι ΑΝΕΛΛ πολλοί Έλληνες – μεταξύ των οποίων και εγώ – αηδιασμένοι και κουρασμένοι από το σαθρό και βρώμικο μέχρι τότε πολιτικό κατεστημένο πίστεψαν ότι κάτι νέο, πιο δυναμικό και πατριωτικό ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα.
Υποσχεθήκαμε ότι υπάρχουν εναλλακτικές έναντι των μνημονίων, έναντι του ξεπουλήματος της πατρίδας μας, ότι θα είμασταν εκείνοι οι οποίοι μέσω της συγκυβέρνησης θα αποτελούσαν τον σταθεροποιητικό παράγοντα, την ατμομηχανή του τρένου.

Από τότε όμως μέχρι σήμερα το κίνημα μεταλλάχτηκε από αντιμνημονιακό σε μνημονιακό (Είναι μεθυστική η εξουσία και τα προνόμια που πηγάζουν από αυτή) υπογράφοντας και σιωπηρά συνηγορώντας σε περικοπές μισθών και συντάξεων σε αυξήσεις άμεσων και έμμεσων φόρων, σε περικοπές δαπανών σε υγεία, παιδεία, άμυνα, αναπηρικών επιδομάτων, καταπατήσαμε κάθε κόκκινη γραμμή που είχαμε θέση εξαρχής, και όλα αυτά, γιατί πιστέψαμε ότι όλα γίνονται για το καλό της πατρίδας μας.

Ωστόσο επειδή η κατρακύλα δεν έχει σταματημό έρχεται τώρα η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουμε, με την συμφωνία για το Σκοπιανό να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου αναγνωρίζοντας Μακεδονικό Έθνος και γλώσσα, επικυρώνοντας το ιδεολόγημα του Μακεδονισμού που επιζεί στην γείτονα από τον 19ο αιώνα προδίδοντας και ξεπουλώντας την Μακεδονία – ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ως Μακεδόνας στην καταγωγή, δεν μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι (οποίο αγώνα έδωσα) και να στηρίζω ένα κίνημα που ενώ εξαρχής και μέσω της ιδρυτικής του διακήρυξης έλεγε ότι καμία συμφωνία με τον όρο Μακεδονία τώρα δημιουργώντας ένα πολιτικό παράδοξο, στηρίζοντας μεν διαφωνώντας δε με τους χειρισμούς του κυρίου Τσίπρα και των ομοίων του.
Κατόπιν των παραπάνω, και αδυνατώντας στην κυβίστηση, παρακαλώ όπως με διαγράψετε πλήρως από όλες τις καταστάσεις του κινήματος καθώς επίσης να με ενημερώσετε επ΄ αυτού.

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
Πρώην Πολιτευτής ΑΝΕΛΛ Νομού Μαγνησίας

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu