«Στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, ο πρωθυπουργός επιστράτευσε ξανά τη ληγμένη καραμέλα της “πάνω και κάτω πλατείας” και επανέφερε το επικίνδυνο αφήγημα περί σχεδίου αποσταθεροποίησης. Η λαϊκή κινητοποίηση δεν απειλεί τη Δημοκρατία. Είναι το οξυγόνο της. Αν κάποιος αποσταθεροποιείται, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Πρόβλημά τους», σημειώνει και τονίζει: «Η προσπάθεια τρομοκράτησης δεν θα περάσει».
«Αυτοί που πραγματικά πυροδοτούν την ένταση είναι η κυβέρνηση της συγκάλυψης. Οι υπουργοί που επιτίθενται σκαιά στους συγγενείς, που κοροϊδεύουν και υποτιμούν τους πολίτες. Κανείς δεν σας ακούει. Κανείς δεν σας πιστεύει. Μην τολμήσετε την προβοκάτσια. Θα πέσει στο κενό», συνεχίζει η Νέα Αριστερά, ζητώντας την παρουσία της Ανεξάρτητης Αρχής του Συνηγόρου του Πολίτη, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στις 28 του μήνα «για να διαφυλάξει τις ειρηνικές διαδηλώσεις».
«Δύο χρόνια μετά, ο αρχιτέκτονας της παραπλάνησης, της συγκάλυψης και της εξαπάτησης είχε το θράσος να πει πως τα Τέμπη πρέπει “να γίνουν καταλύτης για να αποκτήσουμε σύγχρονα τρένα”», αναφέρει η Νέα Αριστερά, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση «ψέματα», «από την πρώτη μέρα», ενώ «δύο χρόνια μετά, η ασφάλεια στα τρένα παραμένει ανύπαρκτη. Δύο χρόνια μετά, καμία απάντηση δεν έχει δοθεί».
«Σε ένα πράγμα συμφωνούμε με τον Κ. Μητσοτάκη: Στη Δημοκρατία, αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Στις 28 Φεβρουαρίου, η απάντηση θα δοθεί στους δρόμους. Στις 28 Φεβρουαρίου, η Ελλάδα θα βουλιάξει. Για τη δικαιοσύνη. Για τη δημοκρατία. Για το τέλος της συγκάλυψης», καταλήγει.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης
- Εμφάνιση – έκπληξη του Χάρι και της Μέγκαν στο ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια της Disneyland, vid
- Χειροπέδες σε 32χρονο αλλοδαπό για τις σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες στο Αιγάλεω