ΝΔ: «Όχημα διασποράς ψευδών ειδήσεων και προπαγάνδας της κυβέρνησης το ΑΠΕ»

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε ύστερα από τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο οι Θεσμοί συμφώνησαν με την κυβέρνηση στην αναστολή του

μέτρου μείωσης των συντάξεων, κάτι για το οποίο φέρεται να είχε ενημερωθεί και η αντιπολίτευση.

Η Νέα Δημοκρατία διαψεύδει τα περί ενημέρωσής της είτε από την κυβέρνηση είτε από τους Θεσμούς και εξαπολύει επίθεση κατά του ΑΠΕ – ΜΠΕ, σημειώνοντας πως είναι «όχημα διασποράς ψευδών ειδήσεων και όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης».

«Η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε το μέτρο της νέας περικοπής των συντάξεων από 1.1.2019. Το μέτρο που δεν υπήρχε καν στο 3ο αχρείαστο Μνημόνιο, ψηφίστηκε με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ κατέθεσε και τροπολογία προ διμήνου για να μην εφαρμοστούν οι περικοπές, την οποία η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου δυστυχώς απέρριψε», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Τις ξεκάθαρες αυτές θέσεις της η ΝΔ τις επανέλαβε και στη συνάντηση της Τρίτης 11.09.2018 που είχε με τους εκπροσώπους των Θεσμών, οι οποίοι δεν αποσαφήνισαν τις προθέσεις τους. Έκτοτε καμία άλλη συνάντηση ή ενημέρωση δεν υπήρξε στην αξιωματική αντιπολίτευση ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από τους Θεσμούς».

«Με αυτά τα δεδομένα καλούμε την διοίκηση του ΑΠΕ να συνειδητοποιήσει ότι είναι αδιανόητο να χρησιμοποιεί το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων ως όχημα διασποράς ψευδών ειδήσεων και να το έχει μετατρέψει σε όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης», καταλήγει η ανακοίνωση.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...