ΝΔ κατά Τσίπρα για το Μάτι και για την…κλιματική αλλαγή

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έβγαλε μια πολύ αιχμηρή ανακοίνωση για τον Πρωθυπουργό, με αφορμή το Tweet (του Πρωθυπουργού), στο οποίο μίλησε για την κλιματική αλλαγή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΝΔ

Ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε σήμερα ότι η κλιματική αλλαγή θα μας φέρνει πιο μπροστά σε ακραία καιρικά φαινόμενα και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας.

Προφανώς πληροφορήθηκε με καθυστέρηση, ότι επί των ημερών του χάθηκαν 24 άνθρωποι στη Μάνδρα. Προφανώς πληροφορήθηκε με καθυστέρηση και την ύπαρξη θυμάτων των βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου, παρά τα επίσημα σήματα των συνεργείων διάσωσης.

Τώρα που ο κ. Τσίπρας αντιλήφθηκε ότι η άγνοια, η ανικανότητα και η έλλειψη σχεδίου για την αντιμετώπιση κρίσεων κοστίζουν πολλές ζωές, είναι πολύ αργά για τους Έλληνες.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πειστεί ότι η κλιματική αλλαγή έφερε τα δυσάρεστα αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, θεωρεί ότι το κύριο θέμα δεν είναι η κλιματική αλλαγή αλλά ο πόνος των ανθρώπων που έχασαν τους πάντες και τα πάντα, μέσα σε λίγα λεπτά.

Η κυβέρνηση από την άλλη, υποστηρίζει ότι έγινε ότι έπρεπε να γίνει αλλά οι καιρικές συνθήκες ήταν ακραίες και ότι αυτές (οι συνθήκες) έχουν να κάνουν με την κλιματική αλλαγή.

Η ΝΔ όμως αλλά και αρκετοί πολίτες, θεωρούν ότι υπήρξε καθυστέρηση και έτσι χάθηκαν πολύτιμα λεπτά.

Το σίγουρο είναι ότι η αιχμηρή ανακοίνωση που «έβγαλε» η Νέα Δημοκρατία, δεν θα περάσει απαρατήρητη από το επιτελείο του Μαξίμου και το επόμενο διάστημα θα δούμε ένα «φλεγόμενο» πολιτικό σκηνικό.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu