• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΝΔ για περιστατικά βίας: Απόδειξη της ανοχής της κυβέρνησης Τσίπρα

ΝΔ για περιστατικά βίας: Απόδειξη της ανοχής της κυβέρνησης Τσίπρα

Ανενόχλητοι αλωνίζουν οι κουκουλοφόροι και τα μέλη του Ρουβίκωνα στο κέντρο της Αθήνας με πρωτοφανείς επιθέσεις σε γραφεία ή ακόμη και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας όπως τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω της Εκπροσώπου Τύπου κ. Σοφίας Ζαχαράκη.

Τα περιστατικά βίας έχουν κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα επειδή η Δικαιοσύνη δεν χορηγεί άδεια στον καταδικασμένο σε ισόβια για δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Δημοκρατία από την ανοχή της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα σε αυτά τα περιστατικά βίας. Όπως αναφέρει η κ. Ζαχαράκη η Νέα Δημοκρατία εγγυάται το αυτονόητο για όλους τους πολίτες, ότι η ανομία θα παταχθεί, έτσι ώστε όλοι να νιώθουν και πάλι ασφαλείς.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Ζαχαράκη είναι η εξής:

Οι πρωτοφανείς επιθέσεις κουκουλοφόρων σε γραφεία ή ακόμη και προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ, είναι άλλη μια κραυγαλέα απόδειξη των κινδύνων που εγκυμονεί για τη Δημοκρατία η ανοχή της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα στη βία. Η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα και η ΝΔ εγγυάται το αυτονόητο: ότι μετά την πολιτική αλλαγή που έρχεται, η ανομία θα παταχθεί. Και οι πολίτες θα αισθάνονται και πάλι ασφαλείς.

Από Παραπολιτικά, ΦΩΤΟ: eurokinissi