ΝΔ: «Είμαστε ικανοποιημένοι για τον τρόπο που το ΕΣΡ χειρίστηκε το θέμα με την ΕΡΤ»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία, καθώς τα μέλη του αποφάσισαν «να επιβάλλουν κυρώσεις, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο».

 

Τα μέλη του ΕΣΡ συνεδρίασαν σήμερα, μία μέρα μετά το εμπάργκο της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ, μετά τα σχόλια του δημοσιογράφου Σωτήρη Καψώχα για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ και παρακολούθησαν την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», προαναγγέλλοντας κυρώσεις.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Μετά τη χθεσινή απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να αποσύρει τους βουλευτές και τα στελέχη της από την Ε.Ρ.Τ., η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του Ε.Σ.Ρ.. Κυρίως για την επιλογή των μελών του, όχι μόνον να παρακολουθήσουν μια “ενημερωτική” εκπομπή της Ε.Ρ.Τ., αλλά και να επιβάλλουν κυρώσεις, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο, όπως το Σύνταγμα επιτάσσει.

Η αξιωματική αντιπολίτευση θα αναμείνει τον καθολικό έλεγχο όλων των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών εκπομπών του τρέχοντος Σεπτεμβρίου τον οποίον προανήγγειλε το Ε.Σ.Ρ.».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu