• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ν.Καρανίκας: Η Ελληνική Μακεδονία είναι και παραμένει Ελληνική αλλά και Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

Ν.Καρανίκας: Η Ελληνική Μακεδονία είναι και παραμένει Ελληνική αλλά και Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

Ο κύριος Καρανίκας, προσπάθησε να υπερασπιστεί με τον δικό του τρόπο, την συμφωνία για το Σκοπιανό. Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Μαξίμου, μέσω Facebook προέβαλε κάποια επιχειρήματα, τα οποία αξίζει να δούμε.

Η ανάρτηση του κ.Καρανίκα έχει ως εξής:

Λυπάμαι ειλικρινά που κάποιοι ανεκτίμητης για μένα αξίας φίλοι, μορφωμένοι και δημοκράτες άνθρωποι δεν κατανοούν ορισμένα πράγματα Συμφωνίας που ωστόσο είναι αυτονόητα. Δεν κατανοούν ότι η ελληνική Μακεδονία είναι και παραμένει ελληνική αλλά και Μακεδονία. Δεν κατανοούν ούτε την Ιστορία της ούτε τον πολιτισμό της. Δεν κατανοούν ότι σταματάνε δια παντός και με διεθνή βούλα οι αντιπαραθέσεις της FYROM για την ιστορία, τον πολιτισμό, κληρονομιές, κλπ. Δεν κατανοούν ότι η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονες μας είναι πατριωτισμός. Αναφέρομαι σε αυτούς τους φίλους μου που ξέρω ότι είναι καλοπροαίρετοι αλλά που μου αποδεικνύουν ότι οφείλουμε σ’αυτή την χώρα να συζητήσουμε ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Εικόνα από την ανάρτηση:

Ο κύριος Καρανίκας έχει κάποια επιχειρήματα και τα υποστηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι άνθρωποι συμφωνούν μαζί του και κάποιοι άλλοι όχι. Σε αυτά τα μεγάλα Εθνικά ζητήματα, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει διάλογος.

Όπως και να έχει, οι απόψεις του παρουσιάζουν ενδιαφέρον!