Μπετόν αρμέ: Ο Καμμένος στηρίζει Τσίπρα και παράδοση του ονόματος – Η ΦΩΤΟ που τα λέει όλα

Ιδιαίτερα ευδιάθετος είναι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην Βουλή. Για τα μάτια του κόσμου ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει την συμφωνία για το Σκοπιανό, ωστόσο φαίνεται πως οι σχέσεις του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα παραμένουν άριστες και φυσικά θα στηρίξει την κυβέρνηση για να παραδώσει το όνομα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά το τέλος της χθεσινής ομιλίας του Πρωθυπουργού κατευθύνθηκε στα κυβερνητικά έδρανα και τον συνεχάρη. Προέβη έτσι σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού για την συνοχή της κυβέρνησης που δεν πρόκειται να σπάσει ούτε για την Μακεδονία, με τα χαμόγελα να… περισσεύουν.

Όλα αυτά, λίγο πριν από την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Την θέση των ΑΝΕΛ, φανέρωσε πριν από λίγη ώρα και η βουλευτής συγκυβερνώντος κόμματος και Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία δεν αναφέρθηκε καν στο Σκοπιανό.

Δεν θα στηρίξουν την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ΜΟΝΟ για το Σκοπιανό η Νέα Δημοκρατία και άρα, ουσιαστικά, θα αποτελέσουν το αναγκαίο πολιτικό στήριγμα, προκειμένου η κυβέρνησης της Αριστεράς να παραδώσει το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς.

Μπετόν αρμέ λοιπόν η κυβέρνηση του Αλέξη και του Πάνου. Δεν σπάιε με τίποτα. Ούτε, προκειμένου να αποφευχθεί το ξεπούλημα των ιερών και οσίων του Ελληνισμού.

Οι ευθύνες μεγάλες!

Για την ιστορία, ας θυμηθούμε ορισμένες δηλώσεις:

  • 93
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...