Ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για τα λάθη τα οποία έχει κάνει στη διάρκεια της θητείας του αλλά και για ποια θα έκανε… ξανά. «Η περίφημη Πανεπιστημίου. Θα το ξαναέκανα, αλλά θα το έκανα διαφορετικά», είπε χαρακτηριστικά.
«Είναι δυνατόν να βγω εγώ και να πω ότι ο κόσμος δεν κατάλαβε το δικό μου μεγαλείο; Θα ήταν κωμικό, θα με έπαιρναν με τις πέτρες και θα είχαν και δίκιο», πρόσθεσε.
Αναφορικά με τον «Μεγάλο Περίπατο», ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε: «Νομίζω έγιναν δύο πράγματα. Πρώτον έγινε ένα λάθος επικοινωνίας. Και μόνο που το είπαμε «Μεγάλο Περίπατο». Δηλαδή η Πανεπιστημίου τι είναι; Είναι δέντρα, είναι πράσινο, δεκάδες δέντρα, σκιά. Είναι δημόσιος χώρος. Είναι ασφάλεια. Να μπορεί να κινηθεί και ένας άνθρωπος με αναπηρία, ένας ηλικιωμένος. Δεν είναι περίπατος».
Ενώ πρόσθεσε ότι: «Το δεύτερο είναι ότι άργησε το πρότζεκτ να ολοκληρωθεί. Τώρα θα ολοκληρωθεί σε λίγο, αλλά άργησε. Αν το ξανασχεδιάζαμε, θα το σχεδιάζαμε διαφορετικά, όπως σχεδιάσαμε διαφορετικά πολλά άλλα έργα στον δήμο Αθηναίων. Όπως για παράδειγμα το θέατρο του Λυκαβηττού. Που είναι πιο πολύπλοκο τεχνικά. Πιο σύνθετο. Θα ανοίξει τις πόρτες του αρχές Σεπτεμβρίου. Αν τα συγκρίνεις θα πεις στα δύσκολα τα πάτε καλά και στα εύκολα είχατε ζήτημα;».
(newsbomb – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες σε Θεσσαλία και Ήπειρο – Χωρίς προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων
- Συνεχίζονται τα αγροτικά μπλόκα στην ηπειρωτική Ελλάδα – Ανυποχώρητοι οι αγρότες
- Το Κρεμλίνο χαμηλώνει τις προσδοκίες για τις συνομιλίες που γίνονται στις ΗΠΑ για το ουκρανικό
- «Melania»: Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ στο νέο ντοκιμαντέρ της, vid
- Δίπλα-δίπλα με τον Μπουρλά της Pfizer ο Γεωργιάδης στις ΗΠΑ
- Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα; Ερευνητικό έργο καταγράφει τα ηχοτοπία τους
- Χανιά: Συνελήφθη 48χρονος για παραβάσεις που αφορούν έκθεση ανήλικων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ
- Θεσσαλονίκη: 24ωρη λειτουργία του Μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών για πρώτη φορά
- Γάζα: Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ Γουίτκοφ βλέπει «πρόοδο» στην εφαρμογή του σχεδίου Τραμπ
- Τι έγραψε ο Μητσοτάκης για προϋπολογισμό 2026, στεγαστικό, τεχνητή νοημοσύνη και μπλόκα









