• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • «Μπάχαλο» στους ΑΝ.ΕΛ για συμφωνία των Πρεσπών – Κατσίκης: «Μην ακούτε τον Παπαχριστόπουλο θα ρίξουμε την κυβέρνηση»

«Μπάχαλο» στους ΑΝ.ΕΛ για συμφωνία των Πρεσπών – Κατσίκης: «Μην ακούτε τον Παπαχριστόπουλο θα ρίξουμε την κυβέρνηση»

Θλιβερό το σκηνικό πλέον στους ΑΝΕΛ οι οποίοι βρίσκονται σε αποσύνθεση μετά την συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας.Ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει κάθε δύναμη πάνω και στους λιγοστούς βουλευτές που του έχουν απομείνει.

Όπως όλα δείχνουν κάποιοι θα ψηφ΄σιουν τη συμφωνία και θα ενταχθούν στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άλλοι θα παραιτηθούν.Όπως και να έχει όλοι τους έχουν τελειώσει πολιτικά.

Ξεκάθαρος ότι οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση ώστε να μην έρθει η συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό στη Βουλή εμφανίστηκε ξανά ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Κατσίκης.

«Η διαφορετική προσωπική άποψη του Παπαχριστόπουλου μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του κ. Καμμένου; Δεν νομίζω» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

«Εκείνο που ξεκαθαρίζουμε ότι θα κάνουμε είτε λέγοντας ότι αποσύρουμε την εμπιστοσύνη είτε ρίχνουμε την κυβέρνηση, αυτό που θα κάνουμε είναι να αποτρέψουμε το σχέδιο της συμφωνίας να έρθει στη Βουλή και να κυρωθούν οι διατάξεις που προέρχονται από αυτές» είπε το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1.

«Δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο να την ψηφίσουν κάποιοι άλλοι και θέλουμε να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες που έλεγαν ότι παίζουμε σκοτεινό ρόλο γιατί έχουμε μια πάγια θέση για το θέμα» συμπλήρωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο οι βουλευτές των ΑΝΕλ δεν υπερψήφισαν την πρόταση μομφής που έκανε στις αρχές του καλοκαιριού η Νέα Δημοκρατία, ο Κώστας Κατσίκης απάντησε «έπρεπε ως εντεταλμένοι εφιάλτες της Νέας Δημοκρατίας να ρίξουμε την κυβέρνηση και να μιμηθούμε τον Αντώνη Σαμαρά τον περασμένο Ιούνιο;».

Ερωτηθείς για τη διαφοροποίηση Παπαχριστόπουλου ο κ. Κατσίκης υποστήριξε ότι ο συνάδελφός του «δεν είπε σε καμία περίπτωση ότι όταν έρθει η ώρα συντεταγμένα η κοινοβουλευτική ομάδα να κάνει το καθήκον της ότι θα διαφωνήσει. Ο Παπαχριστόπουλος εξέφρασε μια προσωπική άποψη.

«Αυτό έχει αποφασιστεί, να ρίξουμε την κυβέρνηση. Έχει αποφασιστεί γιατί αυτό εκπορεύεται από τις αποφάσεις συνεδρίων και του καταστατικού μας. Η διαφορετική προσωπική άποψη του Παπαχριστόπουλου μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του κ. Καμμένου; Δεν νομίζω» κατέληξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu