Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του πατέρα της.
«Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, τον Φεβρουάριο του 2021, όταν καταλάβαμε ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές. Και μάλιστα είχα την αγωνία και λέω σκέψου να είναι πολύ άρρωστος και να προλάβει τις εκλογές και να μην βγει και το καλό αποτέλεσμα.
Είχα διπλή αγωνία, θα τις προλάβει; Και αν τις προλάβει, σκέψου να απογοητευτεί και να επιδεινωθεί η κατάστασή του», είπε αρχικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.
«Το πρώτο τηλέφωνο της ημέρας είναι στη μητέρα μου και το τελευταίο ήταν στον πατέρα μου. Και αυτό το τελευταίο μου λείπει. Μου λείπει πολύ, μου λείπει η συμβουλή του.
Ήταν ένας άνθρωπος που αξιολογούσα πάντα την προτροπή του και τη συμβουλή του και το πώς έβλεπε τα πράγματα. Είναι μια πολύ σοβαρή απουσία» ανέφερε η υποψήφια βουλευτής.
(newsbomb – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιό είναι το πραγματικό Χόκινς που έγινε διάσημο από τη σειρά «Stranger Things», vid
- Τα καταστροφικά λάθη που κάνουν τον χειμώνα όσοι έχουν αυτοκίνητα, vid
- Θεσσαλονίκη: Ελέγχοι και παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στα Διαβατά από την αστυνομία
- Αυτό είναι το πιο επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο single όλων των εποχών!
- «The Merchants of Joy»: Το νέο ντοκιμαντέρ για τους πωλητές χριστουγεννιάτικων δέντρων στη Νέα Υόρκη
- Το viral ΒΙΝΤΕΟ με τους Τραμπ και Νετανιάχου να «πιλοτάρουν» Β-2
- Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έλαβε πληροφορίες ότι μέλη του Ισλαμικού Κράτους σχεδίαζαν επιθέσεις
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με οδηγό μηχανής τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στον Φοίνικα
- Η ρωσική αεροπορία έλαβε τα τελευταία καινούργια Su-35 για το 2025, vid
- Ο Χιου Τζάκμαν και η Κέιτ Χάντσον έκαναν έκπληξη τραγουδώντας σε οικογένεια, vid









