Μετά τις ΗΠΑ, ξανά στο εξωτερικό πηγαίνει ο Γ.Γ. του ΚΚΕ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος, θα επισκεφθεί τη Γερμανία από τις 9 έως τις 11 Μάη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το εξής:

–Την Πέμπτη 9 Μάη, Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί, στις 12 το μεσημέρι, το Πρώην Ναζιστικό Στρατόπεδο Συγκέντρωσης στο Νταχάου. Θα καταθέσει στεφάνι στο Διεθνές Μνημείο, θα περιηγηθεί στους χώρους του στρατοπέδου, το Κρεματόριο και το Σημείο Στρατώνα του Νίκου Ζαχαριάδη και θα καταθέσει λουλούδια στην τιμητική αίθουσα για τους κρατούμενους. Στις 13.30 θα επισκεφθεί το Σκοπευτήριο των SS στο Νταχάου, όπου εκτελέστηκαν από τους Ναζί περισσότεροι από 4000 Σοβιετικοί στρατιώτες – στελέχη του κόμματος των Μπολσεβίκων.

Στη συνέχεια, στις 16.00, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Μόναχο, με θέμα: “Στις ευρωεκλογές οι Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία ψηφίζουμε ΚΚΕ. Για δουλειά με δικαιώματα – Για να μην κλείσει κανένα ελληνικό σχολείο – Τιμωρούμε τα κόμματα της ΕΕ και τους συστήματος”.

–Την Παρασκευή 10 Μάη, στις 20.00, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Ντίσελντορφ, με θέμα: “Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση! Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών!”.

–Το Σάββατο 11 Μάη,στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το μουσείο – σπίτι του Φρίντριχ Ένγκελς, στο Βούπερταλ.

ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί