Μετά από μια βδομάδα και στα «κρυφά» πήγε ο Α.Τσίπρας στο Μάτι – Έφυγε αμέσως (BINTEO)

Τις πληγείσες, από τις πυρκαγιές, περιοχές στο Μάτι Αττικής, επισκέφθηκε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εν κρυπτώ, μετά από τις αντιδράσεις κατά την επίσκεψη Καμμένου.

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα δεν είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, ούτε καλύφθηκε σε απ’ ευθείας μετάδοση από την κρατική τηλεόραση, καθώς η οργή του κόσμου σε σχέση με τους κυβερνητικούς χειρισμούς είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός πήγε στο Συντονιστικό και συνομίλησε με πυροσβέστες, καθώς και με κατοίκους της περιοχής.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι κράτησε μόλις μια ώρα.

Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει μεν την… «πολιτική ευθύνη», αλλά καμία νομική ή αστική ευθύνη για όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια των φονικών πυρκαγιών.

Δελτίο από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

«Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μάτι.

Η επίσκεψη διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο Πρωθυπουργός, επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναστωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο».

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...