Μεϊμαράκης για 2015: Φοβόμασταν ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να σκάσει η δραχμή στα χέρια μας

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην εποχή του δημοψηφίσματος του Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως το έκανε για να μετακυλιστεί η δική του απόφαση στο λαό.

«Στην Ευρώπη ο Τσίπρας έχει καταγραφεί ως μαύρο πρόβατο γιατί πήγε να μας βγάλει το 2015 με το δημοψήφισμα που έκανε. Το δημοψήφισμα έγινε για να μετακυλιστεί η δική του απόφαση στο λαό. Αυτός έπρεπε να πάρει την απόφαση. Και για να μην πάρει την απόφαση, την οποία φοβόταν, έκανε δημοψήφισμα που πίστευε ότι θα του βγει «ναι».


Εκεί είναι το στρατηγικό εγκληματικό λάθος κατά της χώρας, εάν δεν βάζαμε πλάτη η ΝΔ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Εκεί ήταν και το δικό του στρατηγικό λάθος γιατί μας ένωσε όλους εναντίον του και από τότε ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να εξαφανίζεται.

Φοβόμασταν ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να σκάσει η δραχμή στα χέρια μας αλλά είχαμε χωρίς δισταγμό την αίσθηση ευθύνης να κρατήσουμε την χώρα στην Ευρώπη. Δεν γινόταν διαφορετικά.

Μία άτακτη υποχώρηση, με κλειστές τράπεζες θα είχε καταστρέψει τη χώρα. Φάγαμε 100 δισ. φέσι φάγαμε από το θα σκίσουμε με έναν νόμο και με ένα άρθρο τα μνημόνια».

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί