Με ποιον βουλευτή συναντήθηκε ο Χαλίφα Χαφτάρ;

Ο Χαλίφα Χαφτάρ, σε μια δύσκολη συγκυρία για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Ελλάδα. Ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ, είχε μια πρώτη συνάντηση ήδη από χθες με τον Υπουργό Εξωτερικών Νικόλαο Δένδια αλλά και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, νωρίτερα. Μετά τη συνάντηση του […]

Ο Χαλίφα Χαφτάρ, σε μια δύσκολη συγκυρία για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Ελλάδα. Ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ, είχε μια πρώτη συνάντηση ήδη από χθες με τον Υπουργό Εξωτερικών Νικόλαο Δένδια αλλά και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, νωρίτερα.

Μετά τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό, ο Χαλίφα Χαφτάρ επισκέφθηκε την Ολομέλεια της Βουλής, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εξωτερικών το οποίο προετοιμάζει τη χώρα μας για το επερχόμενο Brexit.

Ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγα λεπτά με τους βουλευτές που ήταν παρόντες.

Ανάμεσα στους βουλευτές με τους οποίους είχε ένα σύντομο χαιρετισμό ο Χαλίφα Χαφτάρ ήταν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιά και Νήσων Γιάννης Μελάς.

Από http://peiraiasnews.gr/ , ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί