Με…παλαιό σχολικό επιθεωρητή παρομοίασε τον Κασσελάκη ο Γεωργιάδης, vid

Με παλαιό επιθεωρητή στα σχολεία που φώναζε σε δασκάλους και παιδιά παρομοίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή το ύφος που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την εναρκτήρια τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, το Σάββατο.

«Εμένα το ύφος του κ. Κασσελάκη δεν μου πολυάρεσε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν λίγο παλαιού επιθωρητή στα σχολεία που βάζει τις φωνές στους δασκάλους και στα παιδιά, αυτό το στιλ “υπάρχει κάποιος που διαφωνεί να το πει τώρα”. Κάτσε ρε μεγάλε, διάλογο κάνουμε, κόμμα είμαστε» είπε στο Action 24 ο κ. Γεωργιάδης.

Όσον αφορά τις σχέσεις Κασσελάκη-Πολάκη ο υπουργός Υγείας υπενθύμισε ότι «έχω προβλέψει από την αρχή ότι θα περάσουν μεγάλη κρίση. Θέλει να γίνει πρωθυπουργός με τον Πολάκη και αυτό δεν γίνεται με κανένα τρόπο».

Με αφορμή την κρίση που υπήρξε στις σχέσεις των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω αν αυτό θα είναι έναυσμα γιατί δεν είναι μια καλή στιγμή για να διαγράψει ο Κασσελάκης τον Πολάκη. Ότι οι σχέσεις τους δεν θα είναι ίδιες, αυτό είναι δεδομένο».

Ειδικά, δε, για τον Παύλο Πολάκη αφού υπογράμμισε ότι «ακροδεξιός δεν ήμουν ποτέ εγώ», ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «αν με ρωτήσετε ποιος είναι πιο ακροδεξιός, εγώ ή ο Πολάκης, είναι σίγουρα αυτός. Η συμπεριφορά του είναι τελείως κροδεξια, είναι τραμπούκικη, βρίζει, κάνει bullying».

(protothema – intime photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί