λέγοντας ότι βγαίνει μέχρι αύριο σε δημόσια διαβούλευση και πρόσθεσε πως στην αντιπολίτευση δεν έχουν καταλάβει τι συνέβη στη χώρα στις εκλογές και συνεχίζουν την τακτική της παραπληροφόρησης με fake news.
«Όσοι δεν υπερασπίζονται αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία, στην πραγματικότητα υπερασπίζονται τη «μαύρη» εργασία. Όλες οι πρωτοβουλίες του νομοσχεδίου είναι προς το συμφέρον των εργαζομένων», υπογράμμισε. «Δεν θα υπάρχει καμία διάταξη του νομοσχεδίου η οποία θα δυσχεραίνει τη θέση του εργαζόμενου», απάντησε σε επόμενη σχετική ερώτηση.
Ερωτηθείς για τις νέες ταυτότητες και τις αντιδράσεις πολιτών δήλωσε πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, ούτε για αυτές τις ουρές, ούτε κάποιος κίνδυνος, ούτε κάτι που να φοβίζει τους πολίτες».
(freepik photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στην Πάτρα: Ηλικιωμένος εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από πυρκαγιά σε σπίτι
- Σφοδρή κακοκαιρία σαρώνει τις ΗΠΑ: Πάνω από 300.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα οφείλει να σταθεί απέναντι στις λογικές και τις πρακτικές Τραμπ και να στηρίξει την Ευρωπαϊκή Αυτονομία
- Μ.Χαρακόπουλος: Αναγκαία η σταθερότητα σε έναν ασταθή κόσμο
- Γ. Χατζηθεοδοσίου: Είναι στις προθέσεις μου να θέσω υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Αττικής
- Ν. Παπαϊωάννου – υφ. Παιδείας: «Η εκπαίδευση πρέπει να δίνει στους νέους γνώσεις και εργαλεία σκέψης»
- Συνέδριο Νέας Αριστεράς: Προσπάθεια να αποφευχθεί η ρήξη
- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας – Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας στους πολίτες
- Από τον «Μίτο» στην πράξη: Πώς ξεμπλέκεται η γραφειοκρατία με 400 απλουστεύσεις
- ΙΣΑ: Να αρθούν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γιατροί του ΕΣΥ κατά την άσκηση ιδιωτικού έργου









