Μαξίμου για Σκοπιανό: «Για τον κ.Μητσοτάκη μετά τον Μοσκοβισί φταίει και ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ»

Μετά τον Μοσκοβισί στον Κ. Μητσοτάκη, όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, φταίει και ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ που λέει ότι η Ελλάδα δεν παρέδωσε κανένα διαπραγματευτικό της όπλο.

Αφορμή για την αντιπαράθεση αποτέλεσε ο ισχυρισμός του προέδρου της ΝΔ ότι με την πρόσκληση στην πΓΔΜ η χώρα μας απώλεσε το διαπραγματευτικό όπλο που είχε.

«Το πρόβλημα του Κ. Μητσοτάκη φαίνεται πως επιδεινώνεται. Αφού έβγαλε ψεύτες τους θεσμούς για την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και τα σενάρια περί δήθεν τέταρτου μνημονίου, τώρα καταπιάνεται και με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ» τονίζουν κυβερνητικές πηγές και υπενθυμίζουν ότι «ο Γ. Στόλτενμπεργκ έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως προϋπόθεση για την ένταξη της ΠΓΔΜ είναι η «πλήρης επικύρωση της συμφωνίας» με την ΠΓΔΜ, δηλαδή η θετική ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος και της συνταγματικής αναθεώρησης».

«Επομένως ο Κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποφασίσει: ή και ο Γ. Στόλτενμπεργκ είναι ψεύτης ή η Ελλάδα δεν παραδίδει κανένα απολύτως διαπραγματευτικό όπλο και ο ψεύτης είναι ο ίδιος» υπογραμμίζουν από το Μαξίμου και προσθέτουν: «όσο για το διαρκές ψέμα του περί αναγνώρισης «εθνότητας», ο πρωθυπουργός προ ημερών τον κάλεσε να κοιτάξει την ταυτότητά του για να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. Άλλο ιθαγένεια και άλλο εθνότητα. Τόσο δύσκολο είναι για το καλύτερο βιογραφικό της χώρας;».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu