Μαξίμου για επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη: Θρασύδειλοι – Δεν εκβιαζόμαστε

«Δεν εκβιαζόμαστε» ήταν το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για την χθεσινή επίθεση στο σπίτι του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, σχολιάζοντας το περιστατικό που κατήγγειλε ο ίδιος ο κ. Πιερρακάκης από το βήμας της Βουλής, έκανε λόγο για «γνωστούς θρασύδειλους», οι οποίοι επιτέθηκαν στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, «εκεί που μένει η οικογένειά του, η σύζυγος και τα ανήλικα παιδιά του, μία ημέρα πριν την ψήφιση ενός εμβληματικού νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση».

«Δεν εκβιαζόμαστε. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όσο και αν θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω» επισήμανε ο κ. Μαρινάκης.

Η ανάρτηση του Π. Μαρινάκη για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη

«Μια ημέρα πριν την ψήφιση ενός εμβληματικού νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνωστοί θρασύδειλοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας @pierrakakis, εκεί δηλαδή που μένει η οικογένειά του, η σύζυγός του, τα ανήλικα παιδιά του. Δεν εκβιαζόμαστε. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όσο και αν θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω».

(iefimerida – eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί