ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος, μιλώντας την Πέμπτη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη.
Ο κ. Μαρκόπουλος παραδέχθηκε ότι διαφώνησε με εκπαιδευτικό διερωτώμενος «Δεν έχω το δικαίωμα να συζητώ με τους εκπαιδευτικούς της κόρης μου ρωτώντας για την πρόοδό της;», σημείωσε όμως ότι ουδέποτε απείλησε, ούτε προσέβαλε, ούτε και ζήτησε την απόλυση κανενός και τόνισε ότι «το “μοίρασμα” κυρώσεων σε εκπαιδευτικούς λόγω διαφωνίας σχετικά με το παιδί» είναι κάτι που δεν προσιδιάζει στον αξιακό του κώδικα.
«Η κόρη μου συνεχίζει να κάνει μάθημα με το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό. Αν είχα πειστεί ότι δεν θα έπρεπε να διδάσκει σε βαθμό ρήξης μαζί του, θα την άφηνα να πηγαίνει στο μάθημά του;» ανέφερε ο βουλευτής και υπογράμμισε ότι έχει στείλει σχετική επιστολή στο σχολείο από τη Δευτέρα, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να υποστεί την παραμικρή κύρωση ο μαθηματικός, λόγω του “επεισοδίου” μεταξύ τους.
Ο κ. Μαρκόπουλος απέδωσε τις φημολογίες αυτές, σε αντιπαλότητες στο πλαίσιο της Προεδρίας του στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη, καταγγέλλοντας ότι ο ίδιος και τα παιδιά του δέχονται απειλές μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου, και ότι τα παιδιά του αναγκαστικά πηγαίνουν στο σχολείο τους με αστυνομική συνοδεία τις τελευταίες ημέρες.
Αποκάλυψε ότι και ακόμα και τις αναφορές του ότι υπάρχουν απειλές και κατάρες για τον ίδιο και τα παιδιά του, ορισμένοι τις διαστρέβλωσαν και είπαν ότι για αυτές κατηγορεί τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών.
Το οργισμένο ξέσπασμα του Δημήτρη Μαρκόπουλου τελειώσε με την φράση «Στα Τέμπη σκοτώθηκαν νέα παιδιά και κάποια κυρίαρχα κέντρα θέλουν να συνδυάσουν “παιδιά με παιδιά”. Αλλά ως εδώ! Χτυπήστε εμένα, όχι τα παιδιά μου».
(ant1news – scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αστεροσκοπείο Αθηνών: Ο χειμώνας του 2025-2026 ήταν ο 3ος βροχερότερος και ο 2ος θερμότερος στην Αθήνα
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- Σε τι φέρεται να συμφώνησε το Ιράν – Τραμπ: Οι ΗΠΑ συνομιλούν με τους «κατάλληλους ανθρώπους»
- Κι όμως είναι αληθινά! Σπάνια ανθισμένα δέντρα δημιουργούν ένα εξωπραγματικό τοπίο, Vid
- ΗΠΑ: Δεν έχει ληφθεί ακόμη “καμία απόφαση” για το πώς θα ξαναρχίσουν οι πυρηνικές δοκιμές που διέταξε ο Τραμπ
- Ουκρανικά drones επιτέθηκαν στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
- Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
- Το Πολιτικό Γραφείο της Νέας Αριστεράς για την παραίτηση Χαρίτση – Μεταβατικός πρόεδρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Ευρήματα-σοκ σε πείραμα με συνεχιζόμενες κλωνοποιήσεις ποντικιών στην Ιαπωνία – Σε ποια γενιά δεν επέζησε ούτε ένα
- Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης









