Μαρία Σπυράκη για τις έρευνες εναντίον της: “Θα στραφώ κατά του συνεργάτη μου”

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στους κόλπους της ΝΔ με την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη.


Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναστείλει την κομματική δραστηριότητα της ευρωβουλευτή της ΝΔ, με την ανακοίνωση του κόμματος να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «παγώνει» και η υποψηφιότητά της στις επόμενες εθνικές εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Η Μαρία Σπυράκη ελέγχεται από την περίφημη OLAF για κατάχρηση του προϋπολογισμού του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, ενώ η ίδια από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται εντελώς άσχετη υπόθεση με το Qatar Gate.

Μιλώντας στο Mega η Μαρία Σπυράκη εξήγησε πως πρόκειται για μία παλιά της υπόθεση, ενώ τόνισε πως θα στραφεί εναντίον του συνεργάτη της.

«Η υπόθεση είναι παλιά και αφορά την πρώτη μου θητεία. Ο συνεργάτης είχε προβλήματα υγείας με τη μητέρα του, τον πατέρα του, αλλά αντιμετώπιζε πρόβλημα και ο ίδιος.

Οι εκθέσεις μου είχαν κοινοποιηθεί εδώ και καιρό, σκοπεύω να πάω τη Δευτέρα να πληρώσω το πρόστιμο που μου καταλογίστηκε, ενώ θα στραφώ και εναντίον του συνεργάτη μου», δήλωσε στο MEGA.

Εφόσον καταλογιστούν ποινικές ευθύνες, είναι πιθανόν να δικαστεί για απιστία, σε βαθμό πλημμελήματος και η δίκη ίσως γίνει στην Ελλάδα.

(megatv – φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί