• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Μ. Μπαλαούρας: «Δεν αισθάνομαι άσχημα για το δημοψήφισμα του 2015 – Δεν αλλάζουμε τίποτα στη συμφωνία με τα Σκόπια»

Μ. Μπαλαούρας: «Δεν αισθάνομαι άσχημα για το δημοψήφισμα του 2015 – Δεν αλλάζουμε τίποτα στη συμφωνία με τα Σκόπια»

Θέση για τα μείζονα ζητήματα της Ελλάδος πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, απαντώντας σε ραδιόφωνο για τη συμφωνία με τα Σκόπια, το δημοψήφισμα του 2015 που γύρισε μπούμερανγκ στο λαό και για τις συντάξεις.

 

Ερωτηθείς στο ΘΕΜΑ 104,6 γιατί η κυβέρνηση δεν προχωρά σε δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Μπαλαούρας απάντησε «εμείς δεν αλλάζουμε τίποτε για να κάνουμε δημοψήφισμα, οι άλλοι κάνουν δημοψήφισμα απαιτητά απο εμάς επειδή αναθεωρούν το Σύνταγμα τους».

Όσον αφορά την επέτειο για το δημοψήφισμα είπε ότι «δεν αισθάνομαι άσχημα» παρατηρώντας ότι «στη ζωή υπάρχουν νίκες και ήττες με τις μεγάλες νίκες να έρχονται μετά από ήττες. Εμείς εμείς ηττηθήκαμε το 2015 το καλοκαίρι αλλά θέλαμε ένα μεγάλο όπλο. Ο λαός να είναι δίπλα σε μια κύβερνηση που διεκδικεί».

Για την οικονομία και ειδικά το θέμα των συντάξεων ο κυβερνητικός βουλευτής είπε ότι «για μένα το καλύτερο θα ήταν να καταργηθεί ο νόμος, έχει ξαναγίνει επί Καραμανλή να αλλάξουν νόμοι μετά από έντονες αντιδράσεις. Το δεύτερο θα ήταν να δοθεί η 13η σύνταξη, μόνιμα».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu