ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σε συνέχεια της δημοσίευσης της λίστας με τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ για την καμπάνια του κορωνοϊού, υπογραμμίζοντας ότι διαφορετικά θα επιβεβαιωθεί πως «τόσες εβδομάδες η λίστα “μαγειρευόταν”».
«Μετά από μια απίστευτη καθυστέρηση 90 ημερών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σέρβιρε σήμερα τη λίστα με τα 20 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για την καμπάνια σχετικά με τον κορωνοϊό.
Οφείλει όμως, σήμερα κιόλας, να δημοσιοποιήσει και τις αρχικές εντολές διαφημιστικής καταχώρησης που έστειλε η εταιρία initiative στα Μέσα, καθώς και τις αρχικές τιμολογήσεις», σημειώνει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι «εάν δεν το πράξει, επιβεβαιώνεται πως τόσες εβδομάδες η λίστα “μαγειρευόταν” ώστε να αποφύγουν οι υπουργοί της κυβέρνησης τις ευθύνες για τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος ακόμα και σε ανύπαρκτα Μέσα».
«Και βεβαίως, η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει για ποιον λόγο έχει αποκλείσει συγκεκριμένα Μέσα μόνο και μόνο επειδή ασκούν κριτική σε αυτή. Αλλά και να εξηγήσει γιατί σε κάποια Μέσα έχουν δοθεί ψίχουλα, ενώ, όσα επιτίθενται συστηματικά στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν χρυσωθεί πλουσιοπάροχα», συνεχίζει και καταλήγει:
«Μήπως η συγκεκριμένη μεθόδευση έγινε προκειμένου να φανεί, ψευδεπίγραφα, πως καλύπτεται το κριτήριο του πλουραλισμού; Αναμένουμε άμεσα πλήρεις απαντήσεις».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αμερικανός ΥΠΑΜ: Αν το Ιράν δεν παραδώσει το ουράνιο του οι ΗΠΑ θα το πάρουν με κάθε μέσο, vid
- ΙΣΑ: Έντονη αντίθεση με τροπολογία που περιορίζει την πρόσβαση των ασθενών στον εξειδικευμένο ιατρό
- Γερμανία: Γυναίκα δάγκωσε εργαζόμενο στους σιδηροδρόμους ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί
- Πολεμικό σόου Μέσης Ανατολής: Όλες οι πλευρές παρουσιάζονται ως… «νικήτριες»
- Εκεχειρία στο Ιράν, αλλά αιματοκύλισμα στον Λίβανο: Νέοι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό
- Βανς: Απογοητευτήκαμε από πολλούς πολιτικούς ηγέτες στην Ευρώπη
- Δέκα ερωτοαπαντήσεις σχετικά με την απαγόρευση πρόσβασης στα social media για τους ανηλίκους
- Πτώσεις δένδρων από τους ισχυρούς ανέμους στη Θεσσαλονίκη
- Τραμπ: Δασμοί 50% σε όποιον δίνει όπλα στο Ιράν – Δεν θα υπάρξει εμπλουτισμός ουρανίου
- Μαρινάκης: Γιατί είναι αναγκαίο το age ban στα κοινωνικά δίκτυα









